Share
Dušan Jevtović TRIO večeras u klubu Soul Society

Dušan Jevtović TRIO večeras u klubu Soul Society

Poznati gitarista Dušan Jevtović, koji godinama živi i radi u Barseloni, okupiće sjajnu ekipu muzičara 13.aprila u klubu Soul Society. Beogradskoj publici predstaviće pesme sa svojih albuma, zajedno sa Vasilom Hadžimanov i Peđom Milutinović. Repertoar koji će izvesti spoj je jazza i progresiv zvuka. Uskoro izlazi treći album, pa smo sigurni da će nas častiti kojom novom pesmom.

Gitarista Dušan Jevtović je u poslednjih par godina napravio pravi bum na svetskoj jazz/ pro rock  sceni, naročito svojim poslednjim izdanjem Am I Walking Wrong?“, izdatim za njujorškog izdavača Moonjune records. Album kritički prihvaćen u čitavom svetu sa preko stotinu odličnih recenzija u svim relevantnim časopisima, blogovima, i web stranama zaduženim za jazz i progresivnu muziku.

Do saradnje Vasila i Dušana dolazi pre nekoliko godina, nakon višemesečnih razgovora o projektima, muzici i svemu onome svojstvenom za život muzičara u svetu danas.

Inače, Dušan se sprema da ponovo uđe u studio, a pri realizaciji predstojećeg albuma (Mooonjune Records NY) udružiće snage sa Gerijem Hasbentom (Level 42) , Bernatom Hernandezom i Markusom  Ruterom.

Cena karte: 300 dinara. Rezervacije: 063377483

Leave a Comment