Wovenhand

Koncertu Wovenhanda prethodiće izložba fotografija Nemanje Đorđevića

Američki bend Wovenhand održaće koncert 17. maja u Domu omladine u Beogradu. Pre njihovog nastupa, u holu ispred sale Amerikana u DOB biće otvorena izložba fotografija Nemanje Đorđevića pod nazivom “Iskrenost”.

Izložba je deo koncerta i odobrena je od strane benda, a posetioci će imati priliku da pogledaju dvadesetak radova koje je Nemanja načinio na prethodnoj balkanskoj turneji benda, kao i fotografije od pre osam godina iz prvobitne faze benda.

Nemanja je urednik muzičkog sajta Balkanrock.com, a rok fotografijom se aktivno bavi preko deset godina. Iza sebe ima više samostalnih i grupnih izložbi.

Wovenhand u Beograd dolazi nakon šest godina pauze, a ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 1.600 dinara na prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Ticketsa, kafića Zaokret i u Felix Shopu.

Dan posle beogradske svirke, Wovenhand će nastupiti u Novom Sadu u Firchie Think Tank Studio, a ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketsa po ceni od 1300 dinara, a na sam dan događaja koštaće 1600 dinara.

Foto: Nemanja Đorđević

Total
0
Shares
Previous Article

Balkan Goes North i ove godine na INmusicu

Next Article

Odlično raspoloženi Depeche Mode u Ljubljani