Seine i Igralom sutra u Feedbacku

Zagrebački Seine i niški Igralom nastupiće sutra u niškom klubu Feedback, sa početkom od 22 sata.

Zagrebački bend Seine je nastao kao kantautorski odraz Ivana Ščapeca, tekstopisca i gitariste noise-pop grupe Vlasta Popić. Trenutni sastav čine Ivan Ščapec, Dimitrij Mekotanović i Lepi Bole.

Jula prošle godine u konkurenciji od 450 bendova pobedili su na Demofestu u Banjaluci i osvojili produkciju i snimanje debi studijskog albuma. Usledila je srednje-evropska turneja, na kojoj je Seine odsvirao 16 koncerata za 17 dana. Za 2017. godinu najavljene su još dve turneje i izlazak albuma na jesen.

Grupa Igralom nastala je 2015. godine u Nišu i čine je Marko Tomović (bubanj), Maden Marjanović (gitara, prateći vokal) i Dimitrije Simović (bas gitara i glavni vokal).

Debi album Pogrešna poznanstva snimili su u Vrbasu 2015. godine u studiju Roberta Tičera. Nakon toga, bend kreće sa live nastupima, među kojima je i koncert grupe Disciplin A Kitschme, na kome je Igralom nastupio kao predgrupa.

Karte po pretprodajnoj od 300 dinara mogu se kupiti u Vintage shop-u, dok će na dan koncerta koštati 400 dinara i moći će da se kupe na ulazu u Feedback.

Total
0
Shares
Previous Article
KKN

Kanda, Kodža i Nebojša u četvrtak ispred Doma omladine

Next Article

Headlineri Sea Stara oduševljeni Istrom produžuju svoj boravak