Tamara Ristić Kezz

Tamara Ristić Kezz objavila svoj prvi album

Mascom Records sa zadovoljstvom predstavlja debitantski album Tamare Ristić Kezz.

Nakon tačno godinu dana od pobede na muzičkom konkursu “Ženski element” Tamara Ristić Kezz predstavlja svoj album prvenac u izdanju Mascom Records-a. Na albumu se nalazi 11 pesama + bonus pesma “Moma” sa kojom je Tamara pobedila na muzičkom konkursu “Ženski element”.

Kezz je kantautorka i live looping umetnica, prepoznatljiva po jedinstvenoj kombinaciji izvornog i modernog, prirodnog i elektronskog zvuka. Nastupa sama uz looper, klavijaturu i melodiku, stvarajući jedinstven i samostalan zvučni prostor u kom se prepliću i upliću melodije elektronskih i akustičnih instrumenata sa karakterističnim stilizovanim pevanjem inspirisanim tradicionalnom muzikom slovenskih naroda. Do sada je nastupala samostalno i u sklopu različitih muzičkih projekata, u gradovima širom Srbije i bivše SFRJ, Bugarskoj, Grčkoj, Španiji, Italiji, Austriji, Češkoj i Norveškoj.

Povodom novog albuma, Tamara je izjavila:

Album “Kezz” je priča o početku, detinjstvu, krhkosti, nežnosti i čvrstini, upornosti, traganju, odlučnosti i odlasku, o snovima, nasleđu, sećanju i ljubavi koja se već sastoji u svemu pomenutom. Ona je pokretač i samo zahvaljujući njoj danas držim svoje delo u rukama. 

Tamara će koncertnu promociju novog albuma održati večeras u Kulturnom centru Grad sa početkom od 20 časova.

Njen debitantski album možete preslušati na Deezeru.

Foto: Tijana Ristić
Cover albuma: Aleksandar Joksimović Ale

Total
0
Shares
2 comments

Comments are closed.

Previous Article

Objavljen album Haustora "Dovitljivi mali čudaci"

Next Article
gatuzo

Gatuzo predstavio novi singl „Ima li te“ i pojačanja u bendu