Regius festival – tamo gdje najbolje iz regije dolazi na more

Do početka jedinog preostalog festivala alternativne glazbe u Šibeniku – Regius festivala #7 ostalo je svega mjeseca dana. Odbrojavanje do najiščekivanijeg festivala kratimo super vijestima poput toga da Regius festival ima kraljevski line up po danima uz najjeftinije cijene ulaznica, a pretprodaja samo što nije krenula.

Regius festival #7 održat će se 14. i 15. srpnja, a evo kako izgleda line up po danima:

Petak, 14. srpnja: Ponte de Carla // Artan Lili // Kojoti // Pips Chips & Video Clips //The Fogsellers

Subota, 15. srpnja: Čudnoređe // Stereo Banana // TBF // Songkillers // Kontradikshn

– Kod Regiusa je super to što već sedam godina uspijevamo stvoriti taj balkanski svijet u malom gdje sve funkcionira baš kako treba. Zajednička točka svima nama je glazba, od bendova koji donose svoja glazbena stvaralaštva na stage do publike koja to uvijek dočeka s odobrenjem. Zanimljivo je kako to sve zapravo super funkcionira pa se sav trud isplati, a ove godine pored deset bendova na glavnom stage, imamo i odličan line up na maloj pozornici zbog čega ćemo ponovno na TEF-u plesati do zore – poručuje, Igor Bergam, predsjednik Udruge P.A.R.K., koja organizira jedan od najboljih malih glazbenih festivala u Hrvatskoj.

Kraljevski line up na glavnom stageu, te svi kraljevi aftera u popratnom programu zaslužuju i kraljevsku cijenu! Sedmo izdanje Regius festivala gdje najbolje iz regije dolazi na more obilježit će i ultra jeftine (festivalske) ulaznice.

Pretprodaja ulaznica počinje ovog petka, 16. lipnja, a mogu se kupiti u Šibeniku (caffe barovi Azimut, Baldekin i Bono), te putem online servisa Entrio (www.entrio.hr/event/regius-festival-7-4317) kao i na svim njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Cijena – prava sića! Ograničeni kontigent karata za najbrže i najvjernije fanove Regius festivala – 100,00 kuna festivalska, 70,00 kuna dnevna.

Total
0
Shares
Previous Article
Dubioza kolektiv

Dubioza kolektiv: Veliki je užitak biti dio atmosfere OK Festa

Next Article
Bojana Vunturišević Daljine

Bojana Vunturišević predstavila spot za "Daljine"