Battleme 13. listopada u Tvornici kulture

Američki žestoki rokeri iz Austina (Texas) “Battleme”, čije su pjesme korištene u seriji „Sinovi anarhije“, po drugi će puta održati svoj nastup u Zagrebu. Koncert će se održati 13.10.2017. godine u 21 sat u Tvornici kulture, a sve u sklopu njihove evropske turneje i promocije novog albuma “Cult Psychotica”.

“Battleme” su projekt Matt Drenika, pokrenut nakon što je prestao sa radom u bendu „Lions“, a prvi put se pojavljuje 2009. godine sa pjesmom Burn This Town u seriji Sinovi anarhije. Godine 2012. bend je objavio istoimeni debitantski album, a Drenik je iduće godine izdao i EP Burn This Town.

Nakon uspešnog albuma Future Runs Magnetic iz 2014. i promocije na turneji, Drenik se vratio u svoj studio u Portlandu gde je nastavio sa radom na novom albumu čiju ćemo promociju imati prlike vidjeti u Tvornici.

Žestina u svirci sa elementima psihodelije prisutna je i na novim materijalima, a Bettleme spada u red onih bendova gdje je impresija live izvedbe 20-30% snažnija nego slušanje studijskih snimaka.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na blagajni Tvornice kulture te u sustavu Entrio po cijeni 50 kn u pretprodaji i 70 kn na dan koncerta.

Total
0
Shares
Previous Article

Kepa & Free Spirits prvo ime revijalnog dela Drum Dum Festa 07

Next Article

Džez kvartet Cortex 30. juna u Grockoj