killers

The Killers: Ponovićemo uspeh albuma “Sam’s Town”

Uskoro ćemo imati priliku da ih čujemo u okviru EXIT festivala, a evo šta su momci iz benda imali da kažu o novim ostvarenjima

“Wonderful Wonderful”, novi album hedlajnera nultog dana EXIT festivala, The Killers, zvanično stiže u septembru, a kako će zvučati otkrili su sami članovi benda.

Album je već najavio singl “The Man”, prava glam-rock himna, a bend je takođe izveo i novu numeru “Run For Cover”. Brendon Flauers, pevač i frontmen benda je rekao da je ova muzika “najbliža albumu ‘Sam’s Town’ što su ikada uradili”.

Kako kaže bubnjar The Killers Roni Vanući pesme su nastale kroz njihovo ispitivanje kako da naprave pravi rok album koji će biti iskren, strastven alii drugačiji od ostalih.

“Bilo je tu dosta eksperimentisanja”, rekao je on za Entertaiment Weekly.

On i Flauers su za isti magazin ispričali i detalje o određenim pesmama.

“The Man” je kao neka protivteža drugim, malo delikatnijim pesmama sa albuma kao što su ‘Ruth’ i ‘Some Kind Of Love’. Kada smo ih završili ispale su mnogo nežnije nego što smo ikada zvučali pa smo se prosto zapitali kako smo uopšte došli do nečeg takvog. Onda smo napravili ‘The Man’. Potpuno drugačiju stvar”, kaže pevač.

On je dodao da je pesma “Run For Cover” koja će se takođe naći na albumu stara već devet godina.

“Brat mi je pošalje jednom godišnje, da me podseti na nju. On je obožava. Nova verzija je zapravo pretrpela ogromnu promenu u odnosu na original. Bila je mnogo laganija, nekako slatkasta.”

Kako momci iz The Killers kažu, bitan deo albuma je i saradnja sa Rajanom Tederom, pevačem One Republic i producentom koji radi sa imenima poput Adel i Bijonse. Kao rezultat nastala je pesma “Life To Come” kao i “Wonderful Wonderful” po kojoj ceo album nosi ime. Za nju The Killers tvrde da je nešto najbolje što se našlo na albumu.

Kako će sve zvučati čućemo u septembru, ali i na nastupu The Killers na nultom danu Exit festivala, 5. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Ulaznice za EXIT po aktuelnim cenama samo do 30. juna!

Aktulne cene četvorodnevnih ulaznica za EXIT (6-9. jul) od 7.490 dinara važiće još najkasnije do petka, 30. juna. Trenutno se najviše traži paket pod dobro poznatim imenom EXIT Avantura, a koji na četiri dana Exita, za dodatnih samo 500 dinara dodaje i još tri dana Sea Dance festivala, od 13. do 15. jula! Takođe, za dodatnih samo 1.490 dinara u prodaji su i petodnevne ulaznice koje obuhvataju i spektakularni koncert Kilersa na glavnoj bini Exita u sredu 5. jula, a uz svaku EXIT ulaznicu slobodan je ulaz i na specijalni No Sleep festival. Najkasnije do 30. juna važiće i cena pojedinačnih ulaznica koje se kreću od 2.990 dinara za Kilerse (5. jul), 2.490 za četvrtak (6. jul), 2.590 za petak (7. jul), 2.990 za subotu (8. jul) i 2.590 dinara za nedelju (9. jul). Sve ove ulaznice i paketi se prodaju širom zemlje u mreži Gigstix.com, u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org.

mondo.rs

Total
0
Shares
Previous Article

Adisa Zvekic aka Diamusk objavila drugi singl "Concrete Jungle" i najavila novi album

Next Article

Svirkom u taksiju Luke Black najavio koncert u Beogradu