Star FIlm Fest

Star Film Fest: Prijave za natječaje su još uvijek u tijeku

Star Film Fest samo što nije tu, a natječaj za volontere i foto natječaj bliže se kraju. Zato ćemo Vas podsjetiti i predstaviti ih još jedanput.

Foto natječaj „Rascvjetani Sisak“ kao što sam naziv da naslutiti traži od Vas da zabilježite cvijet u svoj njegovoj raskoši na lokacijama grada Sisak. Na natječaj možete poslati tri fotografije u tehnici po vašem izboru, te kao ljubitelji modernih metoda dajemo Vam otvorene ruke u obradi i dizajnu fotografije.

Izložba najboljih fotografija biti će za vrijeme Star Film Festa i Kupskih noći na 4 različite lokacije, što omogućava vašem radu da bude viđen i cijenjen. Stručni žiri pod vodstvom Mladena Cukora, Lorne Kijurko i Franje Matkovića odabrat će fotografije za izložbu i dodijeliti nagrade i pohvale autorima. Uratke možete poslati do 01.08.2017. na e-mail foto@sfilmfest.com s naslovom „Za foto natječaj“, zajedno sa imenom i prezimenom autora te nazivom slike.

Fotografije se šalju u digitalnom obliku,  format JPEG ili JPG, rezolucija 300 dpi, max 3000 pix. po dužoj stranici. Fotografije ne smiju biti veće od 15MB.

“Pozivamo sve koji žele volontirati, uživati u filmovima i dobroj zabavi da nam se pridružite u organizaciji festivala. Od vas tražimo da ste punoljetne i marljive osobe koje će odgovorno obaviti očekivane zadatke. No nije sve samo rad, ima tu mjesta za puno uživanja. Prijave traju do 10.08.2017. kada ćemo objaviti rezultate. Prijavite se i Vi na način da ispunite zadani obrazac na linku: Prijava za Star Film Fest. Radujemo se svakoj novoj prijavi!”, izjavili su organizatori.

Total
0
Shares
Previous Article

U Bavaništu održan četvrti džez i bluz festival 'Art Avlija'

Next Article

Pet Shop Boys - Zadivljujuća Super turneja premijerno u Hrvatskoj