Tam Tam Music Festival: “Na svemu vam, dobri ljudi, hvala!”

Tam Tam Music Festival 2017. je sada iza nas, ali osjećaj zadovoljstva ne jenjava. Čak naprotiv, isti raste i poprima sve veći obujam. Zašto je to tako? Razlog je vrlo jednostavan. Uspjeli smo ostvariti snove i ideje koje su nas kao kolektiv zaokupljali od ’90-ih na ovamo.
 
Godinama smo sanjali, jer vječiti smo sanjari, ali smo zato malo spavali i mnogo radili. Ideja smo imali mnogo i sve smo ih pretočili u realnost. Vjerovali smo i uvijek ćemo vjerovati u Sućuraj…kao i u slogu. Bez obzira.
 
Festivalski kamp TAMp, izložbe kakve Sućuraj nikad nije imao, akustični koncerti na neobaveznim lokacijama, projekcije festivalskih filmova sa Tabor Film Festival-a, grafiti i yoga radionice…samo su dio ove priče.

Spojili smo ljude iz mnogo zemalja, spojili smo ljude iz Sućurja, digli na noge cijelu zajednicu i pokazali da samo tvrdoglavošću, upornošću i radom možemo sve ono za što su mnogi mislili da je neizvedivo. Napravili smo to tako da nas sada vole i oni koji to nikada nisu. Treba dati priliku za ljubav, zar ne?

Napravili smo nagli skok, ne samo u organizacijskom smislu nego i u marketinškom, glazbenom, kulturološkom, turističkom i društvenom.

Toliki da smo i same sebe zbunili, iznenadili i obradovali.

 
Iako, kao zahvalnica, ovo može zvučati kao kliše – mi zaista sve ovo ne bismo mogli da nismo oko sebe posložili i ogradili se vojskom dobrih ljudi, firmi, kompanija, medijskih partnera, prijatelja festivala, Općinom Sućuraj, Ministarstvom kulture RH, Turističkom zajednicom Hrvatske koja je objavila predivan tekst i fotografije na svojoj službenoj stranici, pod rubrikom DOGAĐANJA, zatim vatrogasaca na čelu sa gospodinom Krunoslavom Franićem, ali i Župnog ureda koji nam je ove godine ustupio predivno dvorište ispred crkve Sv. Jurja za potrebe izložbe fotografija Frane Modrića, kao i izložbe glazbala akademskog kipara Stipana Kujundžića i ključ crkve Sv.Jurja u koju smo svakog dana brižno pospremali umjetnine.

Mi bez VAS ovo ne bismo mogli.

I zato, prije nego što počnemo sa organizacijom Tam Tam Music Festivala 2018., iako već imamo posloženu skicu planova i praktički smo već počeli sa dogovorima za narednu godinu, u nadi da ćemo i dalje ovako kvalitetno, na obostrano zadovoljstvo i u cilju podizanja Sućurja i ponude ”najlipšeg mista na svitu” surađivati, dozvolite da se od srca zahvalimo svima koji su pomogli da uživate u najboljem i najvećem malom festivalu u Hrvatskoj, Tam Tamu.

Tam Tam Crew // Pelišnjak

Total
0
Shares
Previous Article

Veliko finale Lake Festa uz Neverne Bebe i Kirila Djaikovskog

Next Article

DORF završetak u Vinkovcima od 24. do 26. kolovoza