Hornsman Coyote objavio novi album “Sevengreen”

Beogradski reggae muzičar Hornsman Coyote (Nemanja Kojić) objavio je novi album pod nazivom “Sevengreen” u izdanju Ammonite Records.

Posle nekoliko internacionalnih projekata kao i saradnje sa bendom Coyote je samostalno potpisao novi studijski materijal na kom se nalazi 12 pesama.

Album prati novi spot za pesmu „Bells of Hate“, a ljubitelji Coyotove muzike mogli su da naslute o kakvom je materijalu reč na prva dva singla sa ovog izdanja „Modern Age Slavery“ i „I Belive“. Nemanja napominje da je, kao i u njegovom dosadašnjem radu, muzika odraz onoga što svakodnevno živi:

– Posle dužeg vremena pevam isključivo u svoje ime, sigurniji u ono što govorim više nego ikad. Na celom albumu ima dosta simbolike, koja je takođe zasnovana na ličnim osećanjima i percepciji… a i nekim činjenicama. Ovo je moj deseti album kao Hornsman Coyote, sedam je moj srećan broj, zelena je boja mira, a “Sevengreen” je ujedno i 50. izdanje Ammonite Records-a, kaže Nemanja Kojić Coyote.

Album je producirao poznati međnarodni tim House Of Ridim specijalizovan za reggae muziku, sa kojima je Coyote već sarađivao na pesmama “Belly of the beast” i “Seems like revolution”.

CD “Sevengreen” moći će da se nabavi u svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama od 28. avgusta kao i preko izdavača Ammonite Record-a, dok se beogradska pormocija albuma očekuje tokom septembra, nakon Coyotove međunarodne turneje koja je u toku.

Total
0
Shares
3 comments

Comments are closed.

Previous Article

“Zlatno“ veče zatvorilo osmi Bedem fest

Next Article

“Mućke” uskoro i kao dokumentarac