Muhe Bez Glave objavile album pod nazivom ‘Orange Days’

Riječki bend Muhe Bez Glave izbacio je novi album pod nazivom „Orange Days“. Album sadrži ukupno osam pjesama, a na službenom YouTube kanalu objavljen je u ponedjeljak, 4. rujna.

Muhe Bez Glave na sceni djeluju više od 10 godina, a postavu čine Ivan Saftić, Erik Benas i Denis Protega. U svojim počecima svirali prvenstveno punk, no s vremenom su evoluirali i okrenuli se nešto mračnijem i ozbiljnijem zvuku.

Novi album zaista je fantastičan i pokazuje svu raskoš talenta i zrelosti benda, a možete ga poslušati u nastavku:

Album je moguće besplatno preuzeti na SoundCloudu.

S debitantskog studijskog albuma objavili su i prvi singl/videospot “Noćna utjeha”. Audio produkciju singla, kao i cijelog abuma radio je Matej Zec (GIS studio, Kastav 2017.), dok se za video pobrinuo Happi Hippi i Damir Tomić (redatelj).

Svirali su i  kao predgrupa bendovima poput Gužve u 16ercu, Atheist rapu, Stillnessu i hrpi drugih.

“Glazba koju stvaramo je izraz našeg svakodnevnog života. Tekstovi se tiču tema u kojima se većina mladih može prepoznati. Teme su od škole, faksa, posla do izlazaka, cura, seksa pa i politike. Glazbeni žanr je u početku bio punk, ali kako je bend odrastao, on se mijenjao”, izjavili su iz benda.

Želja benda je zasvirati po cijeloj Hrvatskoj i gradovima bivše države, stoga ako ih netko želi angažirati bit će voljni nastupiti.

Post Author:

Leave a Reply

Your email address will not be published.