John Carpenter se vraća “Halloween” franšizi

John Carpenter napisao je, režirao i producirao originalni film Noć vještica, napisao i producirao Noć vještica 2 te producirao Noć vještica 3, ali od tog je filma prošlo već 35 godina i horor legenda od onda nije bila povezana sa franšizom, iz koje je izašlo još nekoliko filmova.

No, sve se mijenja sa sljedećim nastavkom jer će Carpenter sudjelovati u produkciji, a na pitanje koliki će zapravo imati utjecaj smo dobili odgovor od producenta Jasona Bluma:

“Ne radimo nikakve velike poteze bez njegovog odobrenja, tako da smo, na primjer, morali dobiti njegovo odobrenje da angažiramo Davida (Gordona Greena) i Dannyja (McBridea).Odobrio je njihovu ideju, odobrio je njihov prvi scenarij. Dao je zeleno svjetlo za vraćanje Jamie Lee Curtis. Tako da svaki put kada trebamo napraviti neki veći kreativni korak, on je uključen i ne radimo ništa bez njegovog blagoslova.”

Snimanje filma kreće već ove jeseni pod redateljskom palicom Davida Gordona Greena, a prema scenariju koji su napisali Gordon Green i Danny McBride. Film bi se u kinima trebao naći 19. listopada 2018. godine.

mojtv.hr

 

Total
0
Shares
Previous Article

Film „Dan Oslobođenja" svečano otvara 13. izdanje Slobodne Zone

Next Article

Hrvatska diskografska udruga predstavlja Deezer singl mjeseca