boban ritam nereda

Ritam Nereda 10. novembra u sarajevskoj Slogi

facebook_event_1490990164317785

Novosadski Ritam Nereda održaće koncert povodom 30 godina benda, u petak 10. novembra u sarajevskom klubu Cinemas Sloga, u organizaciji BHHC BOOKING & SMF PROMOTIONS

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pjesama kao sto su “Put beznađa”, “Crno je sve”, “Ne”, “10 godina”, “Hiljade”, “Sećanja”, “Heroj” i mnoge druge moći ćete da doživite na sarajevskom koncertu. Ritam Nereda je svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima tokom 30 godina karijere uvijek imao veliku bazu fanova i za naše uslove visoke tiraže, predstavljajući rijedak primjer autorski veoma plodnog sastava čijeg kultnog repertoara ćemo imati jedinstvenu priliku da se podsjetimo u petak, 10. Novembra u klubu Cinemas Sloga.

Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju i, između ostalih, Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su poslije slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda bilježi i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stone Age, Official Motörhead i Red Hot Chili Peppers.

Total
0
Shares
Previous Article
Nick Cave

Koncert Nicka Cavea & The Bad Seeds prebačen u Arenu Stožice

Next Article
Šajzerbiterlemon EP

Šajzerbiterlemon objavio debitantski EP