Novi trailer za seriju “The Punisher” otkriva datum premijere

punisher

Punisher traži osvetu i uspješno izbjegava svaki pokušaj njegovih neprijatelja na njegov život u novom trileru za Marvelovu i Netflixovu nadolazeću seriju, koja je napokon dobila i datum izlaska – 17. studeni.

U seriji glumi Jon Bernthal kao Frank Castle, bivši marinac koji je svoje superjunačke osobine i nadimak dobio nakon dijeljenja pravde radi smrti svoje obitelji. U nadolazećoj seriji njegova će ga vojna prošlost početi proganjati te će se naći usred ubojite urote.

Novi trailer za seriju najavljuje dosta akcije i intrige. U sjećanjima na njegove vojničke dane vidimo njegov obračun sa nadređenim časnikom. Kada se vratimo u sadašnjost, Castle se kao Punisher na nemilosrdne načine rješava svih plaćenih ubojica koji mu žele oduzeti život.

Berthal se prvi put našao u ulozi Punishera u drugoj sezoni Netflixovog Daredevila, a iz te serije u novoj će mu se pridružiti i Deborah Ann Woll, koja reprizira svoju ulogu Karen Page. Osim nje u seriji glume Ebon Moss-Bachrach, Amber Rose Revah i Ben Barnes.

 

Total
0
Shares
Previous Article
Mr.Rabbit

Mr.Rabbit objavio poslednji koncertni video iz Doma omladine Beograda

Next Article

Slobodan Trkulja i Balkanopolis 25. novembra u Sava Centru