Igralom Dan u životu najavljuju treći album-min

Igralom spotom za singl „Dan u životu“ najavljuju treći album

Niški brend Igralom spotom za singl „Dan u životu“ najavljuju novi album ‘Premalim stvarima’

Igralom je muzička grupa koja spaja rokenrol sa tradicionalnom muzikom sveta; saharski dirt blues sa istočnjačkim melosom obavijen u ruho amerikane, sa ciljem da napravi vrtlog derviškog transa.

Od 2015. na ovamo, grupa je izdala dva albuma: “Pogrešna Poznanstva” (2016.) i “Sunovrat” (2018.) koji je posebno bio hvaljen među kritikom, kao što ga je prihvatila i publika.

Dimitrije Simović, pjevač i basist grupe kasnije je u Zagrebu pokrenuo zapaženi projekt Dimitrije Dimitrijević, no priča s grupom Igralom nije stala. Pored Simovića, Igralom čine bubnjar Ivan Cvetković Ivši i gitarist Mladen Marjanović.

Na pomolu je treći album trojke koja će zadržati jedinstveni zvuk Igraloma, ali doneti svakako svežinu onima koji prate rad benda. Prvi singl sa budućeg albuma je pesma „Dan u životu“, za koju je Dimitrije Simović napisao tekst, dok bend potpisuje muziku i aranžman.

Vizuelni identitet novog albuma grupe kreirao je studio Studio Constructory, koji su takođe producirali animirani spot pesme „Dan u životu“.

Foto: Marina Uzelac

Total
0
Shares
Previous Article
Letargija Ona Želi Sve

Letargija objavila debitantski singl "Ona Želi Sve"

Next Article
KOIKOI 17. 11. stižu u zagrebačku Močvaru

KOIKOI potpisali za Voulez-vous Danser i potvrdili Proto Tip za goste u Zagrebu