Share
10. Punk Rock Holiday: Bad Religion, No Fun At All i Flogging Molly najveće zvezde

10. Punk Rock Holiday: Bad Religion, No Fun At All i Flogging Molly najveće zvezde

Znamo imena većine izvođača na festivalu Punk Rock Holiday-a, koji će se održati u Tolminu u Sloveniji, od 10.08 do 14.08.ove godine.

Jubilarno, deseto izdanje festivala u Tolminu, obeležiće jedan od najboljih pank bendova ikad, Bad Religion, kao i Flogging Molly-irish punk bend, među najboljima i najpoznatijima kad je taj žanr u pitanju. U Sloveniju ponovo stižu i No Fun At All, u proteklih nekoliko godina, bend sa najboljim nastupom na festivalu.

Nordijske boje brane Refused iz Švedske, koji su posle ponovnog opkupljanja aktivni i u studiju i na bini. Na main stage-u će ponovo da opletu Anti-Flag, Jaya The Cat, Lagwagon, The Real  McKenzies Mad Caddies, Authority Zero, Strung Out i H2O. Publici će sigurno zanimljivi biti The Bouncing Souls, Adolescents, Circle Jerks i The Flatliners. Tu su još i  Zebrahead, Strike Anywhere, Moscow Death Brigade, Belvedere i Chaser, kao i dvadesetak bendova predviđenih za beach stage.

Kompletan dosadašnji line up možete videti na zvaničnom sajtu festivala www.punkrockholiday.com dok čekamo koji će još bendovi da prodefiluju prelepim ambijentom u Tolminu.

Foto: Mateja Dimitrijević