Share
14. Kastel Rock Fest prolongiran za 7. septembar

14. Kastel Rock Fest prolongiran za 7. septembar

Ovogodišnji 14. po redu „Kastel Rock Fest“ koji je trebao biti održan 16. avgusta 2019. godine u Banjaluci, pomjeren je za 07. septembar.

Kastel Rock Fest koji je trebao biti održan 16. avgusta na ljetnoj sceni tvrđave Kastel, zbog slučaja „više sile“ prolongira se za 7. septembar 2019. godine, navode organizatori i dodaju, da kupljene ulaznice vrijede i za novi termin, a oni koji žele iste mogu vratiti na prodajnim mjestima gdje su ih i kupili.

Povodom odgađanja festivala oglasio se i muzičar Damir Urban, koji je trebalo da nastupi prve večeri festivala.

“Zbog više sile festival ‘Kastel Rock Fest’ se prolongira, pa tako i naš koncert. Žao nam je što se ne vidimo, ali je dobra vijest da imamo novi datum  pa se unaprijed veselimo svirci u subotu, 7. septembra, na istom mjestu u Banjaluci”, rekao je Damir Urban.

Kupljene ulaznice vrijede i za novi termin, a oni koji žele, iste mogu vratiti na prodajnim mjestima gdje su ih i kupili, rekli su organizatori.

Podsjećamo, osim Urbana, na festivalu na Kastelu trebalo je da nastupe i grupe “Bajaga i Instuktori” i “Afrodizijak“. Drugo festivalsko veče bilo je rezervisano za koncert Aleksandre Radović.