Reflektor Festival preseljen u Tvornicu kulture

refl

Zbog slabijeg tempa prodaje i moguće kiše koja se prognozira u petak i subotu, organizatori festivala Reflektor odlučili su glazbeni program prebaciti u Veliki pogon Tvornice kulture.

Unatoč nastojanjima ulaznice za Reflektor Festival nažalost se nisu prodavale zadovoljavajućim tempom i između nekoliko opcija organizatori su odlučili održati ga u većoj dvorani Tvornice kulture zadržavši izvođačku i produkciju kvalitetu središnjeg glazbenog programa koji se u cjelosti održava.

U petak, 3. lipnja, program počinje u 20:15 nastupom dua Side Project nakon kojih slijede Koala Voice, Lovely Quinces te headlinerica Anna Calvi. Subotnji program u 20:15 otvaraju Yellow Buzz poslije kojih sviraju Straight Mickey And The Boyz, Girls Names, Blood Red Shoes te naposlijetku Jonathan koji će zatvoriti koncertni dio Reflektora. Oba dana vrata Tvornice otvorit će se u 19:30.

Nažalost promjena lokacije i modificiranje sadržaja znači i da se odustalo od besplatnog dnevnog programa i Kasnog Reflektora te festival ostaje na spomenutom koncertnom djelu.

Kupljene ulaznice, naravno, vrijede za ulaz u Tvornicu. Svi kupci koji zbog nastalih promjena žele vratiti svoje ulaznice mogu to učiniti već danas na prodajnim mjestima na kojima su ih kupili.

U prodaji i dalje ostaju dnevne i festivalske ulaznice. Dnevne za 3. lipnja u pretprodaji iznose 110 kuna, a na dan koncerta 130 kuna. Dnevne za 4. lipnja u pretprodaji iznose 60 kuna, a na dan koncerta 80 kuna. Festivalske ulaznice (za oba dana) u pretprodaji iznose 140 kuna, a na dan koncerta 160 kuna.

Nakon koncertnog djela nastavlja se After u Tvornici na koji je ulaz besplatan.

tportal.hr

Total
0
Shares
Previous Article
POR

Prophets of Rage odradili prvu svirku u LA-ju

Next Article
Zu

Grupa Zu nastupa u Močvari