tesla radio festival

Tesla Radio Festival – Dva dana odlične svirke na dva stejdža u središtu Karlovca 24. i 25. lipnja

teslaradf

Uz 250. obljetnicu Gimnazije Karlovac i 160. obljetnicu rođenja velikog Nikole Tesle, koji je ljubav prema fizici stekao upravo u ovoj karlovačkoj školi (u kojoj suprotno urbanoj legendi nikada nije imao jedinicu iz fizike, već je, naprotiv, svog profesora Martina Sekulića isticao kao čovjeka koji je na njega izvršio presuda utjecaj), na inicijativu i u organizaciji prof. Gordana Beglera u središtu Karlovca 24. i 25. lipnja održat će se prvi Tesla Radio Festival, na kojem publiku u dva dana očekuju nastupi brojnih odličnih bendova, i to najvjerojatnije na dva stejdža, u samom središtu Karlovca.

Glavni stejdž bit će smješten u šancu, no ne na košarkaškom igralištu kako je često bio slučaj kod svirki i drugih glazbenih događanja, već ispod Edisona, a drugi stejdž bit će na zatvorenom – ili upravo u Edisonu, ili u Hrvatskom domu (Mala scena ili donja dvorana).

Objavljen je i prvi spisak bendova, uz naznaku da se još dovršavaju pregovori s nekoliko vrlo atraktivnih imena, među kojima su i potencijalne glavne zvijezde festivala. No, i dosadašnji spisak garantira odličnu zabavu – tu su ponajbolji mladi hrvatski bendovi kao što su Jonathan, Punčke, My Buddy Moose, Them Moose Rush, Chui…sjajna kantautorica Irena Žilić, izvrstan projekt Karlovčanina Ivana Čadeža, lidera neprežaljenih Galax54 – Šumovi protiv valova, žestoki Syleth i Tight Grips, lokalni rock partijaneri Nipplesi, itd.

Prema planu, svirke na glavnom stejdžu na otvorenom odvijat će se od 18 sati pa do 23,30 ili ponoći, a potom se sve seli u zatvoreni prostor i drugi stejdž gdje će zabava potrajati do jutra.

Uskoro slijedi i puno više informacija o festivalu, s novim imenima i pojedinostima!

KAportal.hr

Total
0
Shares
Previous Article

Intervju - Mark Richardson (Skunk Anansie)

Next Article
Vlatko Stefanovski

Vlatko Stefanovski: Muzika je neuhvatljiva i ako je dobra gađa pravo u srce