Započele prijave za 38. Ri Rock festival

Kao i prethodnih godina Udruga Ri Rock nudi autorskim bendovima s područja Primorsko – goranske i Istarske županije priliku da se prijave za nastup i predstave svoj rad u 20 minuta. Kroz 38. izdanja Ri Rock festival je postao jedan od najstarijih i najpoznatijih glazbenih događanja u regiji namijenjen neafirmiranim bendovima, a dosad su kroz njega mnogi glazbenici stasali u danas najpoznatije izvođače u RH i šire.

Natjecateljski koncertni program Ri Rock Festivala održat će se 09. i 10. prosinca 2016., u Omladinskom Kulturnom Centru Palach.

Imena natjecatelja biti će objavljena nakon završetka prijava, dok će imena gostiju i cjelokupan program festivala biti objavljeni u narednih 15 dana. Prijave su otvorene od 14. do 28. studenog 2016., a prijaviti se mogu isključivo autorski bendovi (obrade se neće uzimati u obzir).

Pobjednike kao i dosada očekuju bogate nagrade! Bendovi su uz prijavu dužni poslati audio ili video snimku za dvije autorske skladbe (u nastavku upitnika ostavljen je prostor za prilaganje linka).

Posjetitelji festivala moći će, kao i svake godine do sada, glasati za bendove putem ulaznica, a u odabiru pobjednika pomoći će im i stručni žiri sastavljen od sponzora festivala, članova Udruge Ri Rock i dugogodišnjih iskusnih glazbenika.

Prijaviti se možete OVDJE.

Total
0
Shares
Previous Article
Luce

Luce predstavila spot za pjesmu 'Vraćam se'

Next Article

Boris Štok na svom singlu "Ove misli" ugostio Yayu iz Jinxa