Igor Geržina i Željka Veverec predstavili spot za pjesmu “Moje vrijeme”

Saksofonist i skladatelj Igor Geržina čiji se posljednji instrumentalni singl emitirao na Billboard radio postajama te je bio uvršten na top ljestvicu America’s Music Charts i Željka Veverec, pjevačica grupe Mangroove čiji je posljednji singl bio proglašen najemitiranijom pjesmom Karlovačko RockOff festivala, udružili su snage i izdali zajednički singl koji je odmah po izlasku dobio i svoje video izdanje.

Igor Geržina unazad par godina vrlo uspješno prezentira Hrvatsku u svijetu s obzirom da se njegova glazba emitira na radijskim postajama na čak četiri kontinenta, a dobio je i mnoga priznanja te odlične recenzije na svjetskim smooth jazz portalima.

Nedavno je promovirao svoj novi instrumentalni album „Bucket List” koji je već uvršten u program radio postaja s obje strane Atlantika, dok Željka Veverec za ovu godinu priprema i svoj prvi samostalni album.

Pjesma „Moje vrijeme” donosi suvremen i radiofoničan zvuk koji već je prepoznat od strane radijskih urednika te se pjesma može čuti na gotovo svim radio postajama u Hrvatskoj. Željka Veverec svojim je baršunastim vokalom dala specifičan ugođaj Geržininoj pjesmi za koju je napisala tekst, a ovaj kreativni glazbeni dvojac odlično se nadopunjava i u novom videospotu.

Htio sam napraviti pjesmu  koja ima odmak u zvuku u odnosu na moju instrumentalnu glazbu, uz osebujan vokal te svježu, novu energiju. Željka se odlično uklopila svojom osobnošću i lijepim tekstom. Moj dugogodišnji kolega i prijatelj Goran Kovačić svojom režijom videospota odlično je oslikao senzibiltet i atmosferu pjesme. Posebno mi je drago da smo ugostili i Plesni studio Fusion koji su svojom energijom i entuzijazmom stvorili sjajnu atmosferu koja dominira svakim kadrom – rekao je Igor Geržina uoči izlaska spota za pjesmu „Moje vrijeme“.

Uz original izgled i nastup lijepe vokalistice te moćne saksofonske dionice uz zarazan funky ritam, odlično se uklopio i zagrebački Plesni studio Fusion u energičnoj koreografiji njihove talentirane voditeljice Dijane Hržić.

Režiju videospota potpisuje Goran Kovačić, tekst pjesme napisala je Željka Veverec, a za glazbu, aranžman i produkciju zaslužan je Igor Geržina.

Total
0
Shares
Previous Article

Niški Glad predstavio spot za pesmu 'Tamnica'

Next Article

Dža ili bu predstavili spot za"Globalnog građanina"