eric-clapton

Eric Clapton otkazao koncerte zbog bolesti

Bronhitis koji se zakomplicirao prisilio je 71-godišnjeg Erica Claptona da otkaže čak dva koncerta u Los Angelesu. Razočarani obožavatelji stoga će morati čekati gotovo šest mjeseci jer su zakazani novi koncerti.

Legendarni 71-godišnji pjevač i gitarist Eric Clapton bio je prisiljen otkazati čak dva koncerta u Los Angelesu, i to u posljednji tren. Razlog je zdravstvene prirode. Naime Clapton ima bronhitis koji se na kraju zakomplicirao, a otkazivanje koncerta teško mu je palo, jer zna koliko je time razočarao svoje obožavatelje.

‘Zbog teškog bronhitisa i uz savjet liječnika, Eric Clapton mora otkazati ove koncerte u Los Angelesu’, službeno je priopćenje njegova tima, a već su pronađeni novi termini kako bi obožavatelji došli na svoje. No morat će čekati sve do rujna.

‘Ericu je jako teško što mora razočarati svoje obožavatelje. Svi koji su kupili kartu mogu je sačuvati za idući koncert ili će im novac biti vraćen.’

Osim borbe s bronhitisom, Clapton je već obavijestio javnost kako boluje od periferne neuropatije koja zna biti pogubna za gitariste, odnosno njihovo prijevremeno umirovljenje. To stanje onemogućuje sviranje gitare budući da utječe na živce u ekstremitetima i može uzrokovati utrnulost i jake bolove.

Još nije poznato hoće li njegovo zdravstveno stanje utjecati i na ostale koncerte.

tportal.hr

Total
0
Shares
Previous Article
Harvo Jay

Rusti i Harvo Jay zajedno na mini turneji

Next Article
fondacija iskorak

Koncert za malog Veljka