Media Stres pobjednik ovogodišnjeg natječaja “Zasviraj sa Žujom”

U Vintage Industrial Baru održano je live finale natječaja “Zasviraj sa Žujom” u kojem je snage odmjerilo pet izvrsnih mladih glazbenih sastava; Kontraefekt, Media Stres, Matt Shaft, La Volpe i Lover is Dim, a pobjedu i priliku da zasvira na glavnoj pozornici INmusica #12 odnio je sjajni čakovečki alternativni rock sastav – Media Stres! Priliku za svirke na INmusicu#12 osvojili su i La Volpe i Matt Shaft! INmusic festival i Ožujsko pivo čestitaju svim pobjednicima!

Media Stres mladi su alternativni rock sastav iz Čakovca koji je osnovan 2012. godine. Poznati su po svojim žestokim i energičnim svirkama, iza sebe već imaju čak tri EP-a Fear and Panic (2013), E.V..I.L I (2014) i E.V.I.L II (2016), a odradili su i preko 80 koncerata diljem Hrvatske, po Francuskoj, Sloveniji, Austriji, Srbiji i BiH. Sinoćnji nastup bio im je ujedno i drugi u finalu natječaja “Zasviraj sa Žujom” u koje su se plasirali i prošle godine!
Uz jedinstvenu priliku sviranja na Main Stageu INmusica #12, Media Stres osvojili su i turneju s odličnim Gatuzo po hrvatskim gradovima u organizaciji Ožujskog piva; 12. svibnja u Metalcu u Čakovcu, 19.5. u Beertiji u Rijeci i 2.6. u Ovčici u Splitu!

Uz žestoke Media Stres koji su osvojili najveći broj glasova akreditiranih predstavnika medija, priliku za sviranje na drugim pozornicama INmusic festivala #12 osvojili su i sjajni splitski alternativni/garage/indie sastav La Volpe koji je drugoplasirani prema glasovima okupljenih predstavnika medija, a glasovi publike na INmusic #12 doveli su mladog zagrebačkog kantautora Matt Shafta!

Obogaćeni iskustvom nastupanja na velikom festivalu pred domaćom i međunarodnom publikom, Media Stres, La Volpe i Matt Shaft zasigurno će stvoriti nove prilike za daljnje uspjehe u glazbenoj karijeri. Organizatorima natječaja “Zasviraj sa Žujom”, INmusic festivalu i Ožujskom pivu iznimno je drago kada izvođači, koji su nastupili na natječaju imaju priliku ostvariti domaći, ali i međunarodni uspjeh te će nastaviti podržavati kvalitetne autorske domaće bendove.

Media Stres, La Volpe I Matt Shaft priključuju se izvrsnom line-upu nadolazećeg dvanaestog izdanja INmusic festivala i sjajnim Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michaelu Kiwanuki, Flogging Molly, Darku Rundeku, Slaves, Repetitoru, Danko Jones, Booka Shade, The Strange i mnogim drugima!

INmusic festival #12 održati će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje. Potražnja za ulaznicama izrazito je velika te se ove godine očekuje i rekordna posjećenost. Trodnevne festivalske ulaznice za nezaboravno festivalsko iskustvo dostupne su po cijeni od 449 kn do 19.5. u više od stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske gdje se može ostvariti popust od 50 kn, Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) i putem službenog festivalskog webshopa gdje se uz plaćanje Maestro i Mastercard karticama bilo koje banke do 20.5. ostvaruje popust od 25kn. Dnevne ulaznice u ograničenom broju u prodaji su isključivo putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 350 kn za 19. i 21. lipnja i po cijeni od 400 kn za 20. lipnja. Sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kn dostupne su putem službenog festivalskog webshopa.

Total
0
Shares
Previous Article

S.U.S. objavili novi album ,,Slepi putnik"

Next Article
mile kekin

Intervju - Mile Kekin