Mile Kekin

Mile Kekin objavio svoj prvi solo singl “Reno 4”

Pjesma koja je zadnjih dana naišla na veliko zanimanje fanova i medija napokon je vani. Ljubav prema svom prvom automobilu Mile je pretočio u riječi i nastao je “Reno 4”.

“‘Reno 4’ je uglancan, tank napunjen do vrha i kreće put radio postaja”, objavio je Mile Kekin na svojoj službenoj Facebook stranici.

Autobiografsku pjesmu za koju sam potpisuje glazbu i tekst, Mile opisuje kao pjesmu o njegovim prvim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i naravno o prvom autu koji je bio samo njegov. Pred vama je prvi solo singl Mile Kekina.

“Prvih par stihova napisao sam i snimio prije desetak godina. Pjesma je stajala na ledu dok ponovno nisam kupio baterije za diktafon, a čim sam ju ponovno čuo znao sam da je to moja priča; autobiografija i tekst posložili su se sami od sebe” – rekao je Mile Kekin.

“Reno 4” prvi je singl koji Mile Kekin planira objaviti na svom solo albumu koji bi trebao izaći krajem ove godine, a cijeli album razlikovat će se od svega što je do sada radio. Kako sam kaže, bit će to posveta njegovim uzorima Dylanu, Springsteenu, Waitsu i drugim pjesničkim velikanima koji su na neki način obilježili njegov muzički put.

“Tematski će to biti moja intimna priča, bit će to pjesme o meni, a ne toliko o svijetu oko mene”, zaključio je Mile.

Prateći bend Mile Kekina čine Marko Bregant (gitare svih vrsta), Matko Gaće (bubnjevi i udaraljke), Andrija Lazo (harmonika i gitare), Danko Krznarić (klavijature i gitare) i Mario Rašić (bas gitara).

Videospot za pjesmu “Reno 4” je u pripremi i izlazi za dvadesetak dana, a do tada pjesmu slušajte na radiostanicama.

Total
0
Shares
Previous Article

Netflix snima dokumentarac o Fresh Island festivalu

Next Article

M.O.R.T. večeras u zadarskom Q baru