Hladno Pivo i Goblini na 15. Belgrade beer festu

Pank-rok bendovi Hladno Pivo i Goblini dobro će zagrejati publiku u toku dve večeri na jubilarnom 15. Belgrade Beer Festu.

Posle tri godine članovi benda „Hladno Pivo“ ponovo će publici na Ušću prirediti koncert za pamćenje u petak, 18. avgusta.

Poznati po energičnim nastupima i hitovima “Mojoj majici”, “Ezoterija” , „Pitala si me“, „Nije sve tako sivo“, „Samo za taj osjecaj“, „Pjevajte nešto ljubavno”, zagrepčani će predstaviti i pesme sa poslednjeg albuma “Zatvorena vrata”.

Već 29 godina nastupaju na najvećim rok događajima i scenama u regionu, a svaki od osam objavljenih albuma zauzima posebno mesto među poštovaocima rok zvuka.

U prilog tome govori i činjenica da su dva puta bili nominovani za MTV nagradu EMA Best Adria Act.

Legendarni šabački pank – rok bend “Goblini” nastupiće u subotu,19. avgusta pred brojnim fanovima na Ušću.

Karijeru jednog od najuticajnijih ex-yu punk bendova, obeležili su brojni hitovi poput “Cipjonka”, “Ima nas”, “eLeSDi se vraća kući”, “Anja, volim te”, “U magnovenju” i “Voz”. “Goblini” i ovoga puta obećavaju da će odsvirati energičan i punokrvan koncert kojim će predstaviti presek svoje karijere, od samih početaka pa sve do današnjih dana.

Po prvi put u Srbiji upravo na 15. Belgrade Beer Festu biće održana Međunarodna razmena pivskih suvenira.

Širom sveta već godinama se organizuju ovakvi skupovi, koji privlače veliki broj kolekcionara i turista, a Udruženje srpskih kolekcionara pivskih čaša i suvenira se potrudilo da se po prvi put u saradnji sa Belgrade Beer Festom organizuje razmena i u Srbiji.

tanjug.rs/ Foto: Balkanrock

Total
0
Shares
Previous Article

OK After Party za nezaboravan provod na Tjentištu

Next Article
inmusic

INmusic festival i ove godine nastavlja s brojnim međunarodnim suradnjama i projektima