Odabrani finalisti ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala

Peteročlani žiri odabrao je 18 finalista ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala koji će se održati najesen po četvrti put, to su: Garage in July, Brain Holidays, Jam Ritual, Mel Camino, Mirna, Dno, Ti, ja i moja mama, Dosh Lee, Matt Shaft, EOT, Manntra, Mjuzikl, Harvo Jay, Scarlet Notes, Cubies, Nezahvalnici, Audio Detektiv i Miceks.

Ovogodišnji stručni žiri odabrao je finaliste Karlovačko RockOff festivala koji će se na jesen predstaviti u svom četvrtom izdanju.

Lada Furlan Zaborac (Bambi Molesters), Damir Martinović Mrle (LET3), Alen Marin (Kojoti) i producent Denis Mujadžić Denyken, na čelu s umjetničkim direktorom festivala Hrvojem Horvatom, odabrali su čak 18 finalista, koji će se kroz finalne večeri boriti za ulazak u superfinale ovogodišnjeg festivala.

“ Za ovogodišnji 4. Karlovačko RockOff festival žiri je odabrao 18 izvođača, što je najveći broj sudionika nakon prvog izdanja festivala kad ih je također bilo 18. Već i to govori da je bilo puno kvalitetnih prijava autora i bendova koji zaslužuju da ih čuje što šira publika. Budući da se na jesen festival po prvi puta održava u Rijeci, Splitu i Zagrebu, krećemo se prema geografskoj i žanrovskoj decentralizaciji, jer i ove godine festival donosi mnogo različitih zvukova. Bilo je još izvrsnih glazbenika koji samo zbog broja mjesta ili žanrovske sličnosti nisu ušli na festival, ali na njih svakako računamo u idućoj, jubilarnoj petoj sezoni Karlovačko RockOffa“, izjavio je direktor festivala Hrvoje Horvat.

Pobjednici koncertnih večeri ulaze u superfinale gdje ih očekuju vrijedne nagrade.

Podsjetimo da su se ove godine spojili Karlovačko RockOff i Hartera, što će festivalu dati dodatnu glazbenu dimenziju.

Točni datumi održavanja finalnih večeri bit će objavljeni tijekom ljeta.

Na pozornicama festivala ove godine će svirati:

Garage in July

Brain Holidays

Jam Ritual

Mel Camino

Mirna

Dno

Ti, ja i moja mama

Dosh Lee

Matt Shaft

EOT

Manntra

Mjuzikl

Harvo Jay

Scarlet Notes

Cubies

Nezahvalnici

Audio Detektiv

Miceks

Total
0
Shares
Previous Article

Novo-stari album grupe Ramones u prodaji od 14. jula

Next Article

Promocija Bedem festa: Repetitor, E-Play u Plužinama 24. juna