Sea Dance: Slobodan Trkulja i Nipplepeople nova imena

Na samo tri dana od početka četvrtog izdanja Sea Dance-a, plejadi svjetskih zvijezda na glavnoj festivalskoj bini pridružiće se neka od perspektivnih imena domaće i regionalne muzičke scene, i to sve tri festivalske noći.

Na otvaranju festivala, sjajnu uvertitu u nastup britanske zvijezde Johna Newmana 13. jula, napraviće osnivač i frontmen Balkanopolisa, Slobodan Tkrkulja. On će za sve posjetioce festivala prirediti jedinstveno muzičko putovanje uz vješto spajanje džeza, popa sa balkanskim tradicionalnim melodijama i ritmovima.

Iste večeri nastupiće i crnogorski DJ Sharlo koji pravi sjajne žurke kombinujući funky, grime, dubstep, footwork, house, techno. Društvo će mu praviti beogradski DJ i producent Erick Kasell aka Stefan Lazić, prepoznatljiv po saradnji sa kultnim španskim klubom Space Ibiza, ali i po mnogobrojnim nastupima širom regiona.

Na Sea Dance stiže i dvojac Zap me Strobe kog čine Ivee i Damjan Eltech. Jedinstvena produkcija i karakteristični energični nastupi srpskog dua uz hitove“Chilly Bites”,“White The Sky” i mnoge druge obilježiće njihov nastup i na Sea Dance-u. Njima će se pridružiti i DJ Freedom, rado viđen gost na žurkama širom regiona, koji će svojim setom će dodatno ugrijati publiku ispred glavne bine.

Druga noć festivala obojena je najjačim elektro zvukom kog na na glavnu binu donese najpoznatiji svjetski klub Space Ibiza, odnosno njihovi rezidenti Mind Against i španski DJ Squire, te čuveni producent i disk-džokej Fatboy Slim koji će na istoj bini neponovljivom žurkom obilježiti 15 godina od istorijskog nastupa na plaži Brajton.

Velikanima za miks-pultom istog dana pridružiće se imistični zagrebački electro duo Nipplepeople, koji na Sea Dance donosi pregršt hitova koje će podići publiku na noge, poput singla “Broj”, jednog od najizvođenijih hitova “Sutra”, plesne “Tebi” i brojne druge. Istog dana na glavnoj festivalskoj bini nastupiće i jedan od omiljenih klubskih DJ-eva Jung B, kao i Aleksandra Duende koja kombinujući deep house, soulful, indie i tech house stvara jedinstvene miksove u kojima će uživati i publika na Jazu.

Iako najavljeni, članovi sastava Atheist Rap, na žalost neće biti u priliici da nastupe na ovogodišnjem festivalu, i druženje sa publikom na Jazu ostavljaju za neko od narednih izdanja Sea Dance-a.

Završnicu festivala 15. jula vrućim ritmovima, kombinovanim sa svježim istočnjačkim zvucima, obilježiće Novosađanin Safe-T. Na sceni je već deset godina, a dragocjeno iskustvo sa nastupa u klubovima u Dubaiju i duh dalekog istoka serviraće na glavnoj bini Sea Dance. Istog dana na glavnoj festivalskoj bini nastupiće i nezaobilazno ime na lineupovima najboljih žurki u Balkanu – DJ, producent i pisac Danijel Čehranov.

Kruna festivala biće nastupi kralja dancehalla i vlasnika hitova “Get Busy”, “Temperature”, “She Doesn’t Mind” Seana Paula, kao i tvorca svjetskog muzičkog hita “Feel”, Mahmuta Orhana.

Ulaznice sa popustom od čak 60% JOŠ samo danas!

Ulaznice po promo cijeni od 29.99 eura za sva tri dana festivala kao i dnevne ulaznice po cijeni od 19.99 eura, mogu se kupiti po ovoj cijeni još samo danas.

Ovo je cijena sa čak do 60% popusta u odnosu na finalnu i dostupna je samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta ili pasoš). Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta “Tobacco S Press” u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata nalazi se na sajtu festivala www.seadancefestival.me.

Total
0
Shares
Previous Article

Bogat program petog Selfest festivala

Next Article

7. Punk Rock Holiday u Tolminu od 7. do 11. kolovoza