Let 3 zatvara ‘Veliku rock eksploziju’ 6. listopada u Boogaloou

Foto: Tomislav Jagar

Riječki rock bend Let 3 predvodi listu izvođača finalne večeri Velike rock eksplozije u zagrebačkom klubu Boogaloo, najavili su u organizatori tog rock festivala koji će se u svom 10. izdanju održati od 30. rujna do 6. listopada na šest različitih lokacija diljem Zagreba.

Otvorenje festivala i promocija dvostrukog CD albuma povodom desetog izdanja festivala najavljeno je za subotu, 30. rujna, u 11 sati u galeriji Greta, a veliko finale u petak, 6. listopada, u Boogaloo Clubu, gdje je održana i prva Velika rock eksplozija, na kojoj su nastupili Gretta, Gatuzo i Dosh Lee.

Tijekom festivala svirat će se na različitim neuobičajenim mjestima (galerija, knjižara, tonski studio, radio, Uspinjača…), a kompletan program festivala bit će objavljen uskoro, najavljuju organizatori.

Na finalnoj večeri, nazvanoj »Grande finale«, uz legendarne Riječane, u Boogaloou će svirati i zagrebački dark-ghotic metalci Phantasmagoria te mladi karlovački »razbijači atoma« – EoT.

Iako dolaze iz punk i alter scene, organizatori najavljuju Let 3 kao prvorazrednu rock atrakciju, koja proteklih 30-ak godina konstantno iznenađuje svojim projektima i performansima. Objavili su šest studijskih albuma te osvojili cijeli niz prestižnih glazbenih nagrada.

Kao uvod u finalnu večer nastupit će nove snage hrvatskog rock’n’rolla, karlovački alter punk rock metal band EoT, koji je početkom godine objavio album prvijenac »Defibracija«. Nakon EoT-a na scenu izlazi Phantasmagoria koja će nakon dugo vremena ponovno zasvirati s Letom 3, s kojima su u početku karijere vrlo često dijelili pozornicu.

hina.hr

Total
0
Shares
Previous Article

Duran Duran na Šalati svojim su hitovima 'nabrijali' publiku

Next Article

8. Antifa fest 1. i 2. septembra u OKC-u Abrašević