Voivod i Earth Ship 2. listopada u pulskom klubu Uljanik

Legende speed i thrash metala, grupa Voivod stiže u Pulu u ponedjeljak 2. listopada u klub Uljanik u sklopu turneje “Post Society Tour Europe 2017” te drugog ovogodišnjeg dijela festivala Viva La Pola! Uz njih stižu i njemački stoner rockeri Earth Ship.

Nakon koncertnog programa povodom 40 godina punka na ex Yu prostorima, Viva La Pola! 2017 sada dovodi jedan od najznačajnijih speed/thrash metal rock bendova svih vremena. Voivod su u glazbenu karijeru krenuli početkom osamdesetih i vrlo brzo su skrenuli pozornost svojim originalnim i jedinstvenim stilom, što glazbeno što prezentacijsko-artistički, postavši jedan od ključnih bendova tadašnjeg rastućeg trenda u metalu uz Kreator, Celtic Frost i ostale.

Prva dva albuma “War and Pain” i “Rrröööaaarrr” bili su naznaka posebnosti i lucidnosti, da bi s trećim albumom “Killing Technology” ušli u anale najboljih trenutaka žestoke glazbe. “Killing Technology” je pokazao nevjerojatnu snagu, vrhunski kreativni pogon četvorke u sastavu Piggy, Blacky, Snake i Away, uz futurističko zastrašujuću liriku i sjajne lay out priče. I sljedeći albumi “Dimension Hatross” i “Nothing Face” nastavili su uz najviše standarde, a sljedećim albumom “Angel Rat”, Voivod pokazuju kako se jedinstvena vizija sjajno može implementirati i u alter rock ozračje uz nezaboravne numere kao što su “Clouds in my House”, “Panorama” i dr.

Uz 13 studijskih albuma, obilježavajući 35 godina karijere, Voivod konačno stižu u Pulu i tom prigodom planiraju odsvirati sve kultne klasike, kao što su “Ravenous Medicine”, “Tribal Convictions”, “Voivod”, “Chaosmöngers”, “Ripping Headaches”, “Astronomy Domine” (obrada Pink Floyda) i dr.

Ulaznice u pretprodaji u Puli mogu se kupiti u Rock baru Mimoza i Rijeci u Dallas Music Shopu.

glasistre.hr

Total
0
Shares
Previous Article

Elvis Stanić Group u Kini na festivalu Put svile

Next Article
Time Freddie Mercury

10 stvari koje možda niste znali o Frediju Merkjuriju