Premijera soundtracka filma “Fuck off I Love You”

Pogledajte premijerno video spotove za dvije pjesme sa službenog soundtracka filma ‘Fuck Off I Love You’. Radi se o jednoj nacionalnoj/regionalnoj premijeri, ali i o jednoj svjetskoj premijeri. Glazba je inače smatrana, prema izjavama autora, kao jedna od glavnih uloga u filmu što su, svojim osvrtima, potvrdili i mnogi kritičari.

“Redatelj je pop-kulturni fanatik nivoa Camerona Crowea, suvereno vlada materijom i nadahnuto se referira na muziku, film, književnost, suvereno vlada vizualizacijom, kači se na estetiku video-spota i film doista izgleda atraktivno…” (M.S., Monitor)

Prvu pjesmu potpisuje legendarna američka rock skupina The Dwarves, noćna mora moralista, puritanaca i konzervativaca, koja je ustupila prava za njihovu pjesmu “Sluts Of The USA” za soundtrack filma. Iz te suradnje izašao je i službeni video spot u režiji Anđela Jurkasa koji će premijeru imati na američkoj TV postaji i web platformi – Blank TV.

Soundtrack filma predstavlja se i video premijerom i spotom za nježnu baladu “Zašto se ne vraća starim ljubavima” u izvedbi glazbene formacije Jurkas Visković Trio. U video spotu glavnu ulogu igra poznata glumica i TV voditeljica Doris Pinčić Rogoznica koja je ujedno odigrala jednu od glavnih uloga u filmu. Pjesmu je napisao redatelj filma Anđelo Jurkas, a izveo je zajedno sa sjajnom pjevačicom i glumicom Ivom Visković Križan, dok je produkciju odradio izvrsni zagrebački producent Nikola Turajlić, koji su ujedno i članovi sastava Jurkas Visković Trio čiji je ovo prvi singl i najava sljedećih glazbenih radova.

Pored dvije spomenute pjesme na službenom soundtracku dugometražnog filma F*ck Off I Love You sudjeluju svjetski poznati glazbenici i domaće zvijezde. Po prvi put u povijesti domaćeg filma kao potpisnici glazbe sudjeluju neka od najvećih svjetskih glazbenih imena.

Kao nositelji soundtracka pojavljuje se jedna od najpoznatijih svjetskih rock and roll skupina, grupa Faith No More s pjesmom “From The Dead”, baladom sa zadnjeg studijskog albuma grupe “Sol Invictus”.

Uz njih na soundtracku filma pojavljuju se mnogi domaći i regionalni izvođači svih stilskih vrsta od Gibonnija preko grupa Jonathan, Krankšvester, Svadbas, Repetitor, pjevačica Lee Dekleve, Irene Žilić, do Lidije Bačić, inozemnih velikih indie zvijezda grupe Girls Against Boys koji su sudjelovali i na kultnom soundtracku filma “Clerks” Kevina Smitha, te zabranjivani britanski rockeri Penthouse koji su morali promijeniti ime nakon velikog glazbenog uspjeha i tužbe istoimenog američkog magazine, dok je original music score djelo kompozitora Dalibora Grubačevića.

F*ck off, I love you
(tracklisting):

FAITH NO MORE – From The Dead
GIRLS AGAINST BOYS – Let`s Get Killed
DWARVES – Sluts of the USA
PENTHOUSE/50 TONS OF BLACK TERROR – New Black Nativity
GIBONNI – Udica (instrumental)
LEA DEKLEVA – Ja bi da te slijedim (acoustic version)
IRENA ŽILIĆ – The Moon
ZVIJEZDE – Nikol
JONATHAN – Try To Get Even
THE BLACK ROOM – Closer
REPETITOR – Devojke idu u Minhen
KRANKŠVESTER – PNP
JURKAS VISKOVIĆ TRIO – Zašto se ne vraća starim ljubavnima
JURKAS GRUBAČEVIĆ TRIO – Volio bih znati kako te prestati
NOVA – One Step
FLORIJAN – Sjaji
NOLA – Dio tebe
RAMIREZ – Loš (treća)
EN FACE & URBAN – S dlana Boga pala si
HAL feat MERI TROŠELJ – Speak To Me
MIROSLAV EVAČIĆ feat GORDANA EVAČIĆ – Zbog nas
SVADBAS – Pričaj mi o ljubavi
LIDIJA BAČIĆ – 100% možda
PETRA KOVAČEVIĆ – Buka galama

Film F*uck off I Love You u kina stiže 26. listopada.

Total
0
Shares
Previous Article

Preminuo mentor grupe AC/DC, George Young

Next Article

Marko Louis u Beogradu i Novom Sadu