Kontradikshn sutra u Kninu

 

Žestoki slovenski trio – Kontradikshn dolazi sutra u kninski Cafe Bar A3. Koncert u organizaciji udruge Atribut počinje u 21:00h, a upad je 20kn

Volite The Prodigy? The Chemical Brothers možda? Ili pak Laibach? Onda svakako rezervirajte subotu 28.10. za odličan live nastup žestokog slovenskog benda – Kontradikshn u cafe baru A3.

Ovaj osebujni trio stiže iz Brezica, a glazba koju sviraju i izvode uživo je spoj žestokih gitarskih riffova i elektroničkog backgrounda koji vješto zadire u sfere drum’n’bass-a, breakbeat-a i synth punk-a. Oformljeni su već davne 2012. godine i iza sebe imaju dva solo izdanja: Anatomy EP iz 2014. te Reframing album kojeg su izbacili vani prošle godine.

Kontradiksn

Osim koncerata u Sloveniji, Kontradikshn je već svirao kod nas u Hrvatskoj (ovogodišnji Regius festival) a svakako vrijedi izdvojiti i nastupe u Njemačkoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj Republici, Bosni i Hercegovini, Poljskoj i Ukrajini. Kontradikshn su: Petar Stojanović (vokali, gitara, synth), Matej Plešej (gitara, synth) i Anže Kump (bubanj).

Koncert u organizaciji udruge Atribut počinje u 21:00h, a upad je 20kn.

 

Atribut – udruga kreativnog alternativnog razvoja kulture, nastala na idejnim i stvaralačkim temeljima sada već kultnog Cafe Bara A3 iz Knina. Bavi se promocijom i povezivanjem kvalitetne tradicijske kulture i umjetnosti, te birane i visoko vrijedne, kako nezavisne, tako i etablirane, institucionalne umjetnosti i kulture s ogromnim turističkim potencijalima Knina i cijele Šibensko-kninske županije. A sve to kroz organizaciju glazbenih, filmskih i kazališnih festivala, koncerata, izložbi, predstavljanja knjiga, sajmova, kreativnih radionica, izleta i turističkih tura.

Total
0
Shares
Previous Article

Franz Ferdinand singlom “Always Ascending” najavio novi album

Next Article

Otvorene prijave za 'Imagine Festival 2017.'