Zvoncekova Bilježnica 25. novembra u Domu omladine u Arandjelovcu

Bend Zvoncekova Bilježnica je osnovan daleke 1988 godine i u januaru puni 30 godina postojanja! Na početku potpuno arandjelovački sastav, danas radi na relaciji Arandjelovac – Kragujevac. Muzički pravac ovog benda je alternativni punk rock, ali ono što ga izdvaja i daje mu jedinstvenu prepoznatljivost, jeste teatralni nastup frontmena i osnivača ovog benda – Toze Rabasse. Izmedju numera, publika može svašta “naučiti” i pritom se dobro zabaviti. Onaj koji se zadesio na njihovom nastupu je mogao svašta da vidi, na primer kako se cepaju drva, kako se koristi motika, sekira, kako se kruni kukuruz, a nisu retki slučajevi i da se publika počasti raznim jelima koja bi bend obezbedio.

Svi članovi benda imaju već podužu muzičku karijeru, a pored Toze tu su i Vuja (KBO!) gitara, Dreja (TNT) bas gitara i Vuk (Forever Storm) za bubnjevima. Nedavno je bend izbacio svoj peti album “‘Beš muziku uz koju ne može da se igra”, pod sopstvenom etiketom “Neprijatelj prelazi rijeku records”. Album u celom regionu ima odlične kritike i sa njega su izbacili dva spota, “Samo pravo” i “Zrno slobode”. U izboru radija 202 ,na kraju 2016 godine,album je izabran kao 6 album godine .

Najveća punk rock žurka u Šumadiji-Zvonceku u pohode-biće održana, 25.11.2017, sa početkom od 21,00 , u Domu omladine u Arandjelovcu, sa gostima:

– Cavabunga -Aranđelovac
– Shuffle – Aranđelovac
– Vesele 80-te – Kragujevac
– Atheist Rap – Novi Sad

Koncertu će predhoditi promocija knjige -EX Yu rock enciklopedija /četvrto izdanje/ Petra Janjatovića, sa početkom u 19.00 časova u klubu Bašta u Aranđelovcu.

Ulaz besplatan!

Total
0
Shares
1 comment

Comments are closed.

Previous Article

Dingospo Dali u Klubu Doma omladine Beograda promoviše debitantski album

Next Article
Organizam

Organizam predstavio spot za pesmu “Bensedini”