Dubioza kolektiv

Dođite na druženje s Dubioza kolektivom

Dubioza kolektiv stiže u Beograd i Novi Sad kako bi sa medijima, prijateljima i fanovima proslavili objavljivanje novog albuma “Pjesmice za djecu i odrasle”.

Posle konferencije za štampu, predviđeno je da se Dubioza od 14:00 do 15:00 časova druži sa prijateljima i fanovima koji će moći da se slikaju sa članovima benda, odnosno gde će im bend potpisivati novi disk, a mesto susreta zakazano je u muzičkoj kući Metropolis.

Takodje, bend Dubioza Kolektiv dolazi večeras u Novi Sadu, u 20 časova, knjizara Bulevar Books na druzenje sa fanovima.
 
“Dubioza Kolektiv te poziva na kolektivno druženje sa bendom povodom izlaska novoga albuma „Pjesmice za djecu i odrasle“.
Novi Sad, sreda, 22.11. od 20h, u knjižari  Bulevar Books, Bulevar Mihajla Pupina 6 

Inače, Dubioza kolektiv nastupa uskoro u Srbiji na Koncertu godine, 9. decembra u Novom Sadu (SPENS), a pripremaju i posebno iznenađenje za ovdašnje fanove.

Novi album “Pjesmice za djecu i odrasle” možete besplatno skinuti na dubioza.org

Ove godine na NS Koncertu Godine, u subotu 09. decembra od 16 časova, publici će se predstaviti sledeći bendovi: Dubioza kolektiv, YU Grupa, Atheist Rap, Kanda, Kodža i Nebojša, Obojeni program, Repetitor, Kralj Čačka, Gift i Viva Vops.

U sredu, 29. novembra sa pocetkom u 20h, na Tribini Mladih Novi Sad, u Kulturnom centru Grada Novog Sada ( bez prisustva benda), biće prikazan film o bendu Dubioza kolektiv, pod nazivom “Film za djecu i odrasle”.

Film prati snimanje novog albuma Dubioze kolektiva i kombinuje dokumentarne snimke rada u studiju sa biografskim materijalom.

– U filmu smo želeli da pokažemo kako bend funkcioniše i kako je kompletan sistem našeg rada baziran na principu uradi sam – izjavili su članovi benda.

Režiju filma potpisuje Midhat Mujkić, montažer, fotograf i režiser sa 25 godina iskustva u struci. Radio je na filmovima “10 minuta” i “Belvedere” Ahmeda Imamovića, “Sevdah za Karima” Jasmina Durakovića, kao i na filmovima Pjera Žalice i Srđana Vuletića.

Total
0
Shares
Previous Article

Jastuk i Anna Moor 3. prosinca na MIMO programu u MSU

Next Article

M.O.R.T. objavili spot za singl “Olovni vojnici”