Reditelj Brajan Singer otpušten sa snimanja filma o Frediju Merkjuriju

Reditelj Brajan Singer dobio je otkaz samo dve nedelje pre kraja snimanja filma “Bohemian Rhapsody” o Frediju Merkjuriju. Zamenio ga je Dekster Flečer (Edi zvani Orao).

Snimanje će, posle nekoliko sedmica pauze i neizvesnosti, biti nastavljeno sledeće nedelje. Ovo će biti dobro zagrevanje za Flečera, koji i trebalo da režira i film o Eltonu Džonu.

Brajan Singer je uklonjen sa projekta zbog neodgovornog ponašanja, što je kulminiralo time da se nije vratio sa mini-odmora posle Dana zahvalnosti i tri dana niko nije znao gde se nalazi. Priča se da je na snimanje dolazio mamuran, da je bančio i da se često sukobljavao sa glavnim glumcem Ramijem Malekom. Holivudski mediji navode da je, pak, nezvanični razlog Singerovog otpuštanja izvestan broj tužbi za seksualno zlostavljanje koje mu “vise nad glavom” i pitanje je trenutka kada će biti podnete. Sa druge strane, Singer tvrdi da je Dan zahvalnosti proveo u SAD kod bolesne majke i da je razrešio sve nesuglasice sa Malekom.

Udruženje američkih reidtelja moraće da odluči ko će na kraju imati više zasluga za film i da li će se Singerovo ili Flečerovo ime pojaviti na špici u ulozi reditelja. Naime, Singer je skoro završio snimanje a Flečer će mahom nadgledati postprodukciju. U sličnim situacijama, kod fimova “Svetski rat Z” i “Odmetnik 1” prvi reditelji su se vodili kao zvanični autori filma a ne oni koji su ih zamenili.

blic.rs   Foto: hypable.com

Total
0
Shares
Previous Article

Svjetska supergrupa R+R=NOW predvodi lajnap Southern Soula

Next Article
Branko Radaković

Branko Radaković objavio prvi solo album “Pakovanje”