Artan Lili

Artan Lili napravili pesmu na telefonu i snimili spot u jednom kadru

Grupa Artan Lili ima iza sebe uspešnu koncertnu godinu, u kojoj je poklonike svog zvuka obradovala brojnim singlovima i privlačnim video spotovima. U susret Novoj godini, popularni beogradski sastav, objavio je estetski izazovan video za novu pesmu “Nije svejedno”

“Napravili smo novu pesmu na telefonu i snimili ceo spot u jednom kadru“, izjavio je frontmen Bojan Slačala i dodao: “Shvatili smo da vrhunska muzika može da se pravi i na telefonu. Ovo je nešto sasvim novo i za publiku i za nas. Nadam se da ćete uživati u novom zvuku Artan Lilija”.

Pesma, “Nije svejedno”, naći će se i na njihovom novom albumu “New deal” koji će sledeće godine objaviti izdavačka kuća Lampshade Media.

Režiju video spota u jednom kadru potpisuje dugogodišnji saradnik benda Staša Tomić koji je ovom prilikom izjavio: “To je to, to su Artani u punom sjaju, ekipa na gomili, hormoni, telefoni. Potrudili smo se svi zajedno da vam prenesemo autentični ovovremenski impuls mladosti. Savršena stvar za lep početak jedne Nove godine”!

Energična četvorka dugo nije nastupala u Beogradu, a sad imaju više razloga za svirku: nove pesme, novi spot i novog gitaristu. Artan Lili najavljuju ekskluzivni koncert 2. januara u beogradskom klubu Elektropionir na kome će se publici predstaviti po prvi put novi gitarista Ivan Skopulovič.

Ne propustite ekskluzivni koncert 2. januara 2018 u klubu Elektropionir!

Foto: Ivana Čutura

Total
0
Shares
1 comment

Comments are closed.

Previous Article

Moćna 'Omega' premijerno pred zagrebačkom publikom

Next Article
Porto Morto

Druga trećina Porto Morta