EXIT spremio najveći novogodišnji poklon – pet festivala po cijeni jednog

Danas je otvorena najveća praznična akcija otkako postoji EXIT, gdje se kupnjom ulaznice za EXIT festival po promo cijeni od 445 kn na poklon dobivaju i četiri ulaznice za preostala četiri festivala iz EXIT Freedom 2018 poduhvata. Osim Exita, tu su i novi Festival 84 na olimpijskoj Jahorini, Sea Star festival u Umagu, Revolution Festival u Temišvaru, kao i Sea Dance festival u Budvi. Akcija vrijedi za sve koji su već kupili ili će tek kupiti svoju ulaznicu za EXIT festival, a jedini uvjet je da se registriraju u periodu od 15. do 28. veljače na stranici www.exitfest.org i na taj način potvrde svoj dolazak. Broj ulaznica u ovoj akciji je veoma ograničen, a akcija traje najkasnije do kraja tekuće godine ili i ranije, do isteka za to predviđenog kontigenta

EXIT Freedom – Starts Now:

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Entria i Ticket Shopa te na njihovim web stranicama. U prodaji je i veoma ograničen broj turističkih paketa za EXIT festival već od 75 eura. Paketi sadrže ulaznice i smještaj u festivalskom kampu na Dunavu, a na stranici Exit Tripa, službenog turističkog servisa EXIT festivala, moguće je odabrati i drugi smeštaj, u hotelima, hostelima ili apartmanima. Za sve ljubitelje zimskih sportova dostupan je i veoma ograničen broj turističkih paketa za novi Festival 84 na Jahorini, po cijeni već od 49 eura s ulaznicom za festival te dvodnevnim ski pasom i smještajem. U pripremi su i novi, izuzetno atraktivni paketi za Sea Star. Više informacija na www.exittrip.org.

EXIT Festival 2017 – The Official Aftermovie:

Već više od 17.000 ljudi osiguralo je svoje mjesto na Petrovaradinskoj tvrđavi na predstojećem osamnaestom EXIT festivalu koji će biti održan od 12. do 15. srpnja 2018. u Novom Sadu. Nakon EXIT Ljeta ljubavi 2017, koje je svijet podsjetilo na temeljne vrijednosti ljeta 1967. kada je nastao revolucionarni humanistički hippie pokret koji je zauvijek promenio svet, EXIT će u godini svoje punoljetnosti slaviti jedno od najvećih tadašnjih dostignuća, a to je iznad svega osobna sloboda. EXIT je jedan od rjetkih muzičkih festivala koji je izrastao iz pokreta za slobodu i koji od svog osnivanja ima snažnu društvenu misiju, a EXIT Freedom je globalni poziv na slobodu od robovanja materijalizmu, stereotipima i kolektivnim zabludama u kojima se danas nalazi naša civilizacija. Nakon što je EXIT Summer of Love u 2017. postavio rekord s četiri festivala, EXIT Freedom bit će dosad najveći festivalski poduhvat, ne samo u regiji, već i šire, jer će u 2018. okupiti čak pet festivala: EXIT u Novom Sadu, Festival 84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi.

Total
0
Shares
Previous Article
narcos season 4

Netflix našao nove zvijezde za 4. sezonu serije "Narcos"

Next Article

Moćna 'Omega' premijerno pred zagrebačkom publikom