kiper

Kiper objavio EP ‘Udari jako’

Kao što je proteklih mjeseci i najavljivano sa svakim novim singlom popraćenim visokobudžetnim videospotovima Kiper je održao obećanje i objavio novi materijal za Božić 2017. Ovim izdanjem prizivaju na duhovnu obnovu i novo povezivanje s nadrealnom realnošću koja nas okružuje i prožima kroz sve sfere našeg bivanja. Stoga su udarili jako objavom EP-a Udari jako.

U četiri godine koliko je prošlo od prošlog albuma, Spori i živi, bend se smanjio iz kvinteta u kvartet, dok je promjena u izričaju usmjerna k robustnijem i abrazivnijem zvuku. Zbog dobivene žestine britka Jagina lirika još više dolazi do izričaja, pogotovo u ovo blagdansko vrijeme, koje kao da je idealno za izbacivanje materijala koje sadrži retke poput Klekni, šuti i bulji u pod. Moj Bog ima većeg od tvog. ili pak Zašto da više vjeruješ u Boga, kad dopušta da tolika sranja čine. Maskirani u crno rajske zmije. Glasnici lažu u njegovo ime.

Materijal je snimljen u zagrebačkom Monster studiju, a mastering je povjeren Bradu Boatrightu iz Audiosiegea. Za ovitak je zaslužan vokalist grupe, Misch. Objavljuje Geenger Records pod kataloškim brojem GNGR058. Dostupno digitalno, bez naknade, putem stranice benda –> www.kiperband.com. Živjeli.

Ne pitaj me od kud mi snaga – Pavle, Six, Misch i Jaga!

 

Total
0
Shares
1 comment

Comments are closed.

Previous Article

Prodat Roling Stoun

Next Article
narcos season 4

Netflix našao nove zvijezde za 4. sezonu serije "Narcos"