Tarantinov “Star Trek” pronašao scenarista

Tek nedavno smo saznali vijest da će Quentin Tarantino raditi novi film u franšizi Zvjezdanih staza, zajedno sa producentom J.J. Abramsom, a projekt je već krenuo odabirom scenarista. Za scenarij filma odabran je Mark L. Smith, scenarist nagrađivanog filma Povratnik.

Tarantino bi i dalje trebao film režirati te producirati, zajedno sa Abramsom. Smith im je, navodno, zapeo za oko nakon što je napravio scenarij za triler Overlord smješten u Drugi svjetski rat, koji je producirala Abramsova producentska kuća Bad Robot.

Kao uvjet za Tarantinov angažman film bi trebao imati oznaku R, odnosno neće biti preporučljiv mlađoj publici. Smith će raditi scenarij prema Tarantinovim idejama dok ovaj završava svoj drugi film – dramu smještenu u ljeto Mansonovih ubojstava 1969. godine.

Detalji o potencijalnoj radnji novih Zvjezdanih staza za sada još nisu poznati, iako je Tarantino već pričao o tome što bi htio napraviti sa franšizom, a među idejama su se nalazile i one o proširivanju epizoda City on the Edge of Forever iz originalnih Zvjezdanih staza i Yesterday’s Enterprise iz serije Zvjezdane staze: Nova generacija.

Za sada još ne znamo hoće li zaista to biti inspiracija za novi film Zvjezdanih staza, ali za te ćemo detalje ipak morati pričekati, vjerojatno dok Tarantino ne završi svoj Manson projekt, koji bi se u kinima trebao naći tek 9. kolovoza 2019. godine.

mojtv.hr

Total
0
Shares
Previous Article

Počela promotivna prodaja ulaznica za 5. izdanje SuperUho Festivala

Next Article
Nothing More

Nothing More objavio novi video spot