Otvoren SubBeerni centar uz pet koncerata

Kiki Lesendrić i Piloti otvorili su svojim nastupom u petak 29. decembra 2017. „SubBeerni centar“ u Cetinjskoj 15. U subotu su nastupali „Bjesovi“, u novogodišnjoj noći „Magic bush“, „Maljčiki“ i DJ Miloš Vlalukin, a u ponedeljak su „Kanda Kodža i Nebojša“ održali svoj tradicionalni prvojanuarski koncert.

Za četiri dana otvaranja naše najveće pivnice, kroz „SubBeerni centar“ je prošlo oko 2.000 posetilaca. Impozantni prostor koji snažnim betonskim i metalnim lukovima podseća na bačvu piva, od petka izgleda kao pravi festival. Vrhunski koncerti i povoljno pivo su pored upečatljivog enterijera najveći adut.

Prvi su scenom vladali „Kiki Lesendrić i Piloti”. Publika je imala priliku da uživa u hitovima „Kao ptica na mom dlanu”, „Zaboravljeni”, „Leto”, „Slučajno”, „Noć kao iz sna” i mnogim drugim. Otvaranje „SubBeernog“ centra je bilo veselo i otmeno na svoj način, a ambijent pivnice je doprineo intimnijoj atmosferi između publike i izvođača.

Drugo veče, u subotu 30. decembra, Bjesovi su pored svojih autorskih pesma svirali i obrade poput „Odvedi me do reke“ od Talking Heads-a i „Nebo“ od Električnog Orgazma. Svoj nastup su završili jednim od najvećih hitova „Bolje ti“. Kako je vreme odmicalo, hedbenging se pretvorio u šutke i energija je bila na vrhuncu.

Za treće veče koje je istovremeno bilo i novogodišnje, brit rock, power pop bend „Magic bush“ je probudio veselo raspoloženje obradama poznatih hitova, a nakon njih nastupao je novi talas tribjut bend „Maljčiki“. Za žurku se sve vreme pored bendova brinuo i DJ Miloš Vlalukin.

Tradicionalni prvojanuarski koncert „Kande kodže i Nebojše“ odžan je za četvrto veče otvaranja „SubBeernog centra“. Kao i za prethodna tri dana, interesovanje je bilo veliko, a atmosfera prava festivalska – pristupačno pivo i poznate pesme pevane uglas.

„SubBeerni centar“ nastao je po uzoru na svetske metropole i biće žarište za brojna kulturna dešavanja (izložbe, galerije i tome slično), koncerte poznatih i demo bendova, ali i kaver i tribjut izvođača. Sada su najzastupljeniji koncerti i pivo, a uskoro možemo da očekujemo i kuhinju bogatu specijalitetima prilagođenim ljubiteljima piva.

Foto: Foto Mrvica

Total
0
Shares
Previous Article

Damir Halilić HAL 19. siječnja u Lisinskom

Next Article

Festov DEMO FEST bliži se finalu