Share
Popunjava se glumačka ekipa za treću sezonu serije ‘True Detective’

Popunjava se glumačka ekipa za treću sezonu serije ‘True Detective’

Prošlo je skoro 3 godine otkako smo mogli gledati drugu sezonu serije ‘True Detective’. Zadnje vijesti o potencijalnoj novoj sezoni smo od HBO-a čuli na ljeto, a sad je konačno stigla jedna nova.

Stephen Dorff je najnovije glumačko pojačanje nove, treće sezone, a poznato je i da će glumiti državnog istražitelja u Arkansasu Rolanda Westa koji se nađe u istrazi okrutnog zločina koji nije riješen već 30 godina. Dorff se tako pridružio dobitniku Oskara Mahershali Aliju koji se nalazi u ulozi detektiva Waynea Haysa i Carmen Ejogo koja glumi lokalnu učiteljicu Ameliju Reardon.

Radnja treće sezone će biti smještena na planinskom lancu Ozark koji se pruža diljem Arkansasa, Missourija, Oklahome i Kansasa, a riječ će biti o spomenutom jezivom zločinu koji se odvija u tri odvojena vremenska razdoblja.

Autor serije i hvaljene prve sezone Nic Pizzolatto se vraća pisanju scenarija za ovu sezonu s tim da je napisao sve epizode osim četvrte na kojoj je surađivao s Davidom Milchem. Pizzolatto će u ovoj sezoni imati redateljski debi, a većinu sezone će režirati Jeremy Saulnier.

Treću sezonu očekujemo tijekom ove godine na HBO-u, no ne zna se kada jer produkcija još nije počela (trebala bi uskoro).

Leave a Comment