The Deuce season 2

James Franco i u drugoj sezoni serije “The Deuce”

Optužbe o seksualnom napastovanju protiv Jamesa Franca, koje su se pojavile posljednjih tjedana, zaustavile su njegov zvjezdani uspon. Pet žena izjavilo je kako se Franco prema njima ponašao neprimjereno, što je glumac vrlo brzo demantirao.

Nagađa se kako su te optužbe utjecale na njegov odabir za kandidata za najboljeg glumca na ovogodišnjim Oskarima za ulogu u filmu The Disaster Artist, za koju je par dana prije no što su optužbe postale javne, glumac osvojio Zlatni globus.

Osim izvedbom u filmu The Disaster Artist, glumac je pažnju privukao i dvostrukom ulogom u HBO-ovoj seriji The Deuce. Serija donosi razvoj događaja tijekom ranih sedamdesetih i razvoju porno industrije u New Yorku. No, sa novim optužbama postalo je upitno ne samo hoće li se Franco vratiti u uloge Vincenta i Frankieja Martina već hoće li se serija uopće vratiti sa drugom sezonom, unatoč tome što su ju odobrili prije nekoliko mjeseci.

Međutim, svim sumnjama došao je kraj jer je scenaristica Megan Abott tijekom ceremonije dodjele nagrada Writers Guild otkrila kako će Franco svakako biti dio druge sezone. No, daljnja objašnjenja na tu temu nije željela davati.

Tvorac serije David Simon već je komentirao navode o Francovom neprimjerenom ponašanju i rekao kako on nikada nije dobio nikakve pritužbe na njegov račun te potvrdio kako nikakve optužbe protiv glumca nisu stigle ni na HBO-ovu adresu.

 

Total
0
Shares
Previous Article
Vlatko Stefanovski

Stefanovski: "Kuvao sam album u glavi i duši 20 godina"

Next Article
Punkreas

15 godina nikšićkog Punkreasa: Ponosni smo što smo i dalje tu