brkovi

Brkovi po prvi put u Bileći: Ovogodišnji „Lipa fest“ obećava dobru zabavu

Ljetnji muzički festival „Lipa Fest“ ove godine održaće se 2., 3. i 4. avgusta na istoj, atraktivnoj lokaciji – platou ispred Bilećkog muzeja, s pogledom na Bilećko jezero.

Predsjednik skupštine Udruženja Kulturni centar Bileće i organizator festivala Nebojša Rogan ističe kako će program ovogodišnjeg, osmog po redu „Lipa Festa“ nadmašiti sva očekivanja, kako organizatora, tako i posjetilaca.

“Za razliku od prošlih godina biće ispravljene greške u vidu ozvučenja, a ove godine biće bolja i bina i rasvjeta. Prostor smo dodatno adaptirali za potrebe publike, a novina je da smo uveli i VIP mjesta” – rekao je Rogan za portal hercegovinapromo.com.

Priliku da otvori festival 2. avgusta imaće  turbo-folk-rock bend iz Zagreba “Brkovi”, koji od turbo-folka koriste emotivne stihove spojene sa žestinom rock zvuka.

“U pitanju je festivalska senzacija, zvanično najbolji festivalski bend u posljednje dvije godine. Čast nam je da smo napokon ispunili želju naših posjetilaca koji su od nas zahtjevali da dovedemo ovu grupu, koja je poznata po svom energičnom nastupu” – kazao je Rogan i dodao da misli da će njihov nastup biti do sada najbolji nastup u osmogodišnjoj istoriji “Lipa festa”.

U sklopu festivala organizovaće se i projekat pod nazivom “Kulturno – istorijsko naslijeđe, kultura i tradicija Istočne Hercegovine” u Bileći, Berkovićima, Nevesinju i Ljubinju, u trajanju od četiri mjeseca.

Ulaz je besplatan za sve tri večeri trajanja festivala.

Medijski pokrovitelji festivala su HP Media Group i RTRS.

Total
0
Shares
Previous Article
Sade

Nakon osam godina pauze Sade ima novu pjesmu

Next Article
Pulski filmski festival Pulski filmski festival

65. Pulski filmski festival u novom ruhu