Crvi objavili spot za ‘Zgužvanu pesmu’

Beogradska alt rock grupa Crvi danas je objavila video spot za pjesmu “Zgužvana pesma”, što je ujedno i posljednji singl s albuma “Piše nam se dobro”.

Režiju potpisuje mlada redateljica Mina Đukić, autorica filma “Neposlušni” i prethodnih spotova grupe Crvi, a sa ovim singlom bend ujedno obilježava kraj jedne ere, kao i početak novog razdoblja u svojem kreativnom stvaralaštvu i izričaju.

Materijal za video spot snimljen je u močvari na periferiji Beograda. Zanimljiv kuriozitet je taj da je materijal nastao na samom putu do planirane lokacije snimanja kao spontana i instinktiva reakcija na zeca koji je iskočio iz grma i time ideju odveo u potpuno drugačijem smjeru od onog koji je bio u planu.

Nakon kritički hvaljenog debitantskog albuma “Piše nam se dobro” i prošlogodišnje promjene u postavi, Crvi trenutno u studiju rade na pjesmama za nadolazeći, drugi po redu, studijski album koji će biti objavljen tijekom proljeća ove godine.

Zbirka pjesama koje će se pronaći na albumu su, s jedne strane, prirodan nastavak estetike i filozofije benda, a s druge strane, napredak prema sasvim novim, uzbudljivim i neistraženim zvučnim područjima.

Foto: Marko Kažić

Total
0
Shares
Previous Article
Texas arsenal fest

Texas, Kultur Shock i Marky Ramone prva imena Arsenala 08

Next Article

Editors predstavili spot za pesmu "Hallelujah (So Low)"