Josienne Clarke & Ben Walker objavili novi singl „Bathed In Light“

Britanski akustični folk duo Josienne Clarke & Ben Walker objavio je drugi singl pod nazivom „Bathed In Light“, sa svog predstojećeg albuma „Seedings All“.

„Kao izvođač sam uvek bila rastrzana između potrebe za pažnjom i straha od pokazivanja toga, pogotovo kao tekstopisac. U tih 30 sekundi pre prvog takta, kad publika utihne i svetla se upere u mene, obuzme me nervoza i pitam se ‘zašto radiš ovo sebi?’. Ova pesma je zapravo narativ koji čujem u glavi dok se znojim i paničim. Želim da sve prođe kako treba, a trema koja me obuzme je oduvek proizilazila iz toga što mislim da nisam dovoljno jaka za ovo čime se bavim i da sam protraćila život pokušavajući da se bavim time, pa počnem da razmišljam čime bih se bavila, ali kada muzika dođe do trećeg takta setim se da obožavam to“ izjavila je Josienne Clarke.

Album „Seedings All“ objaviće 23. marta izdavačka kuća Rough Trade Records. Ovo će biti prvo studijsko izdanje ovog benda koje će se sastojati isključivo od autorskih pesama.

Josienne Clarke & Ben Walker su u više navrata nominovani za BBC Folk Awards što ih je dovelo do turneje sa Richard Thompsonom.

Album „Seedlings All“ biće dostupan vinilu, CD-u i digitalnim servisima. CD izdanje će sadržati i bonus disk kojem će se naći još jedna autorska pesma, kao i dve obrade.

 

Total
0
Shares
1 comment

Comments are closed.

Previous Article
Atheist Rap

Atheist Rap: "Upravo smo završili snimanje šest pesama"

Next Article

Mediteranska koncertna atrakcija Kuzma & Shaka Zulu ponovno u Saxu