Mediteranska koncertna atrakcija Kuzma & Shaka Zulu ponovno u Saxu

Kraljevi italo disca na ovim prostorima Kuzma & Shaka Zulu ponovo dolaze u Sax i to u subotu, 3. ožujka. Prošli njihov koncert bio je rasprodan, a sve su naznake da će tako biti i ovaj put. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna mogu se kupiti isključivo u klubu u ovim terminima: utorak 18-22h, srijeda 19-23h, četvrtak 20-23h i petak 20-22h. Na dan će ako ih ostane koštati 60 kuna. Klub se otvara u 21h, a početak koncerta je u 23h.

Dolazimo u Sax, usred najveće zime, sretni jer ćemo tu večer učiniti da u klubu sve bude kao da je vrela, ljetna noć. Mi i naša draga publika, zajedno! Kako će to izgledati? Neopisivo ludilo, uvijek u nekom drugom obliku, jer svaki party je poseban i nepredvidljiv i jedino što je konstanta je da mi uvijek dajemo maksimum“, ususret nastupu izjavio je Saša Kuzmić Kuzma.

Kuzma & Shaka Zulu su splitska rap-reggae-dance-italo disco grupa. Osnovani su krajem 1993. godine, a svoj prvi album “Prva liga” objavljuje 1994. Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću. Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su preko dva desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, a njihovi su koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni. Uz album „Prva liga“, momci su izdali albume „Lito ide mala“ (1996.), „Idemo na more“ (2003.) i „Di ćemo večeras“ (2010.). U zadnjih par godina izbacili su niz hit singlova poput “Retardi sa fejsa”, “Naloži do kraja eMPe3” i “Budi mlad, budi lud”

Kako legendarni splitski dvojac zvuči uživo saznajte u subotu, 3. ožujka u klubu Sax!

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 50 kuna, odnosno 60 kuna na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni kluba Sax! u Palmotićevoj ulici u radno vrijeme kluba.

Total
0
Shares
Previous Article

Josienne Clarke & Ben Walker objavili novi singl „Bathed In Light“

Next Article

Zemlja Gruva sutra u SubBeernom centru