edusplash

Otvoreni upisi u edukaciju ‘Produkcija zvuka’

Nakon edukacije ‘Osnove fotografije’, EduSplash platforma otvara upise u edukaciju ‘Produkcija zvuka’!

Volite dobar i kvalitetan zvuk, a uz to ste i prikriveni majstor u otpetljavanju kablova?

Oduvijek vas je zanimalo tko je osoba koja na koncertu stoji iza cijele publike za velikim pultom i kuži sve te čudne gumbiće? Namijenjena za početnike, ali i profesionalce, edukacija nudi presjek osnovnih teorijskih znanja, potkrijepljena primjerima iz prakse, te je usmjerena na razvoj praktičnih vještina kroz razna gostujuća predavanja i svirke uživo.

Opis edukacije: Edukacija će se održati kroz jedan stupanj i u trajanju od 30. ožujka do 5. svibnja 2018. godine. Po njenom završetku polaznici će se moći uključiti u razne aktivnosti i radionice zvuka tijekom ljetnog perioda. U ovogodišnjem izdanju edukacija nudi niz zanimljivih tema usko povezanih s teorijom zvuka i psihoakustikom. Po prvi puta polaznici će se susresti s kritičkim promišljanjem u području glazbene produkcije, a dotaknut će se i nezaobilaznih pojmova audio inženjerstva kao što su tipovi signala i njegov tok, bit će priče o razglasu, kompresiji, vrstama pojačala i zvučnim kutijama, mikrofonima te ozvučavanju instrumenata.

Pored pravilnog rukovanja s audio konzolama, polaznici će biti upoznati sa studijskim softverima, zatim s važnosti akustike prostora i zvučne izolacije, a okušat će se i u vježbama sluha. Polaznici će dobiti priliku sudjelovati i u nekoliko live svirki uz tri poznata pulska benda uz koje će isprobati snimanje i mixanje po kanalima uživo, te miksanje traka u studiju. Edukacija će se održati u prostorima kluba Kotač, a dio predavanja održat će se i u studiju Partyzan u DC Rojc.

Voditelj i predavač: Perica Šuran

Gostujući predavači: Dejan Pavletić, Damir Babojelić, Edi Cukerić, Marijan Jelenić
Upisna kvota: 20

Prijave traju od danas (6. ožujka) do 14. ožujka, a prijave se vrše putem online prijavnice!

 

Total
0
Shares
Previous Article

Čuješ?! u KSET-u: Blue Hour Ferry i Those Herds

Next Article

What Lies Beyond predstavili novi singl ‘Bitter Truth’