Achachak Biggest Wave

Achachak predstavio spot za singl “Biggest Wave”

Teški rock sastav Achachak od ljeta se oprašta trećim singlom „Biggest Wave” i njemu pripadajućim video spotom, koji služe kao posveta slanom vjetru, neukrotivim valovima i postizanju apsolutne slobode.

Pjesma se nalazi se na aktualnom albumu „High Mountain”, objavljenom u lipnju ove godine za Dostavu Zvuka.

„Biggest Wave” predstavlja meditativniju stranu albuma koja je u opreci s masnim i žestokim gitarskim riffovima te donosi priču o slobodi koja se pronalazi u nepredvidivom plavetnilu i pjenovitim valovima.

Unatoč tome što je Achackak dugo bio najbolje čuvana tajna Vučipolja, u diskografiji broji tri EP izdanja „Thick Hill”, „Pale Rider” i „Wet Grave”. Objavom prošlogodišnjeg albuma „At The Bottom Of The Sea” bend se pridružuje gardi koja pokreće domaću tešku rock mašineriju, a aktualnim drugim studijskim albumom „High Mountain” ukorjenjuje svoje mjesto na alternativnoj sceni.

Talijanski redatelj i fotograf Gabriele Mango za potrebe video spota ustupio je materijale  koji pripadaju kratkom dokumentarnom filmu „The Caparica Story” o četiri prijatelja surfera kojima su valovi velik dio života.

Singl „Biggest Wave” dostupan je putem YouTubea te na svim streaming servisima.

Bandcamp
Deezer
iTunes
Spotify
Tidal
YouTube

Achachak su Ante Kodžoman, Luka i Lovre Gobin, Patrik Zelenika i Milan Mijač.

LINKOVI:

Achachak je bend Dostave Zvuka.

Total
1
Shares
Previous Article
Dream Theater 27.5.2022. u Zagrebu

Dream Theater 27.5.2022. u Zagrebu

Next Article
urban&4 2021

Urban&4 spotom za pjesmu "Sama" najavljuju novi album