Share
Algiers 8.3.2021. u Rijeci

Algiers 8.3.2021. u Rijeci

Distune vam predstavlja ALGIERS u ponedjeljak, 8.3.2021. u riječkom Pogonu kulture.

Još su svježa sjećanja na premijerni riječki nastup održan pred dvije godine u (siječanj, 2018.) kad su Algiers svojim energičnim nastupom i beskompromisnim stavom prodrmali puni Palach.

Unatoč problemima s Covidom-19 (odgođena jesenska EU turneja), Algiers ne odustaju nego najavljuju svoj povratak na stari kontinent za sljedeću godinu. Još jedna velika turneja koja započinje u Hamburgu početkom veljače, a dolazak u Rijeku najavljen je na njima i nama svojstven način, za ponedjeljak 8. ožujka – Međunarodni dan žena.

I kako je to zapravo dan kojim se obilježava kontiniurana borba za ženska prava, tako i borba Algiersa ne jenjava čak ni u vrijeme pandemije. Jer je upravo sada u zemlji iz koje dolaze borba za ljudska prava u fokusu većine obespravljenih bez obzira na njihovo porijeklo, boju kože i društveni status.

Algiers se u Europu vraćaju euforični, na krilima njihovog posljednjeg, proročanskog, cjelovečernjeg trećeg po redu albuma ”There Is No Year” (izdanog za Matador u siječnju ove godine), koji je već pobrao hvale od The New York Timesa, The Guardiana, Afropunka, DIY-a i mnogih drugih.

Bila bi prava šteta propustiti ovaj nastup, za koji vjerujemo da će biti izrazito nabijen emocijama, zgruvanim u godini koju je nabolje što prije zaboraviti.

Ulaznice su već u prodaji i to po cijeni od 85kn koja je na snazi do 1.11. Od 2.11. cijena se penje iznosi 110kn i aktualna je do dana koncerta kad će za koncert trebati izdvojiti 135kn

Prodajna mjesta su Dallas music shop Rijeka, sva fizička mjesta kao i u sustavu Entrio.

Algiers se vraćaju u Rijeku, u ponedjeljak, 8.3.2021. u Pogon kulture!

  • ulaznice: 85 kn do do 1. 11., 110 kn od 2. 11. do 7. 3., 135 kn na dan koncerta
  • prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, sustav Entrio