Share
Amira Medunjanin i Pavel otvaraju ljetnu sezonu u zadarskom Arsenalu

Amira Medunjanin i Pavel otvaraju ljetnu sezonu u zadarskom Arsenalu

Svjetski priznata umjetnica i jedna od najistaknutijih interpretatorica tradicionalnih sevdalinki Amira Medunjanin otvara ljetnu sezonu Arsenala u subotu, 09.srpnja 2016. s početkom u 22h. Za ovu jedinstvenu interpretatoricu svaki koncert je nova priča, novo iskustvo, nova prilika za povezivanje s ljudima. Osim što je krasi veličanstven glas i emotivni pristup izvedbama uz nju možete uvijek očekivati još jedan viši stupanj originalnosti pri svojim izvedbama.

Osim Amire na pozornici Arsenala će doći njeni nezamjenjivi pratitelji- dva vrhunska umjetnika- izvrsni Ante Gelo na gitari i Zvonimir Šestak na basu, oboje umjetnici iz Hrvatske. Obojica virtuoza, u kombinaciji s Amirom, spremni su za odstupanje od standardnog i očekivanog, stoga nije čudno da ovakvi koncerti zaista ostaju u sjećanju! Dirljive tradicionalne bosanske sevdalinke poput pjesama „Zajdi zajdi”, „Što te nema”, „Eleno kerko” i „Jutros mi je ruža procvjetala” samo su dio repertoara u kojem će zadarska publika moći uživati u sklopu predstojećeg koncerta u Arsenalu! Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Eventim.hr i na blagajni Arsenala na sam dan koncerta od 21h. Ulaznice za parter Arsenala su 90,00 kn, a za vip 110,00 kn pri čemu je obavezna prethodna rezervacija na broj 091 253 4645.

Osim Amire, Arsenal vam je pripremio i vrhunski pop/rock večer s grupom Pavel 22. srpnja s početkom u 22.30h. Jedinstven ugođaj, romantika, vrhunski pop hitovi „Zbog tebe”, „Čuvaj me”, „Poslije nas” te u konačnici i popularni novi country hit „Vrijeme života” samo su dijelovi iznenađenja koji vas čekaju u Arsenalu!

Osim glazbenih koncerata Arsenal vam sprema i večer stand-up komedije s majstorom ironije i sarkazma- Željkom Pervanom 25.srpnja s početkom u 21h. No, to nije sve! Ljetni spektakl se nastavlja 11.kolovoza 2016.s početkom u 22h kada na pozornicu ilirijinog Arsenala stiže nezamjenjiva Esma Redžepova. Osim world music umjetnica, u Arsenal dolaze jedni od najboljih tribute bendova u organizaciji VA-CA-NZA-e Sport & Music Fiestival 5.kolovoza, 10.kolovoza i 12. kolovoza 2016.

slobodnadalmacija.hr