Share
An Eagle in your Mind na terasi zagrebačke Močvare

An Eagle in your Mind na terasi zagrebačke Močvare

U četvrtak 27.8. na terasi Močvare održava se koncert francuskog benda An Eagle in your Mind. 

Bend koji je u startu zaintrigirao imenom i asocirao na mistiku i neka druga vremena, kroz svoju glazbu uvjerio nas je da tu ima prostora za istraživanje i rušenje mnogih granica. Rušenje, jer će vam kroz sintezu mnogih, naizgled oprečnih žanrova isporučiti svoju unikatnu, iscjeliteljsku i apstraktnu glazbu. Njihov izraz počiva na hipnotičkim zvukovima, psihodeličnom pristupu, egzotičnim dronovima, hip-hopu, a uz sve to i dubokom folk izričaju. Od 2015. putuju kao nomadi i dijele svoju glazbu ljudima otvorenog srca. Sa sobom nose šareni i bogati instrumentarij; pa ćete u Močvari moći uživati u posebnoj glazbi stvorenoj na guembriju, harmoniju, banju, berberu…Ovaj dvojac nosi električnu napetost kamo god se uputili.

Druženje s gitaristom benda An Eagle in your Mind u sklopu Nevidljive Močvare.

Nevidljiva Močvara otkriva što se zbiva iza kulisa Začarane Močvare ovog četvrtka, 27. kolovoza kada povodom koncerta benda An Eagle in your Mind organizira još jedno nevidljivo druženje, koje će se održati prije samog koncerta, u 19 sati. Broj polaznika je ograničen, a svoje mjesto možete rezervirati putem maila nevidljiva@mochvara.hr. Uz to, svaki polaznik ostvaruje pravo na besplatne ulaznice za koncert!

Gost će ovom prilikom biti Raoul, gitarist gostujućeg benda, a s njim ćemo pričati o čarima života putujućih glazbenika i glazbi koju stvara dugi niz godina, njihovim glazbenim počecima i svemu ostalom što prati ovaj bend hipnotičnog folka i šarolikog instrumentarija.

Dođite i popričajte s nomadom modernog doba!

Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja.

Četvrtak 27.8., vrata 20 h, koncert 21 h
Lokacija: Močvarna terasa
Upad: 30/40 kn (broj ulaznica je ograničen)
Pretprodajna mjesta: entrio.hr/outlets
Online prodaja ulaznica: bit.ly/mochvara-aeiym